icon

11 mesačné dieťa má 7 dní horúčku

kimmm1
7. jan 2017

Dobrý den, môj syn 11m ma uz 7 dni v kuse horúčky okolo 38,39-40. Kedy ako. Vždy sa mi ich podarí nejakým spôsobom zraziť. Odmieta jesť a pit, dokonca sa aj kojiť. Všetky výsledky ma dobre a nikto mi nevie povedat, co by mu mohlo byt. Zuby to nie su. Máte niektorá podobne skúsenosti? A ak ako ako ste to riešili?
Ďakujem

Strana
z3
maciatkolulu
8. jan 2017

@kimmm1 my sme 30., teda muz bezal 2x do lekarne, lebo ani jeden teplomer nebol dobry.... Z kazdej strany som pocuvala, ze je toho plno, no mna to vtedy nijako neukludnovalo, nespala som riadne sedem noci... vsetci na sviatky pribrali a my sme schudli, ale tak uz teraz viem a preto som ta chcela povzbudit 😉 hlavne, ze je uz dobre, ti tiez riadny kamen treskol zo srdca🙂 len teraz opatrne, nechodte zbytocne do kolektivov, teda obchody a tak, imunita je riadne nahryznuta, nam odporucili imunoglucan, b vitamin a ccko

kimmm1
autor
9. jan 2017

@maciatkolulu ja s nim ani nikdy nikde nechodím. Za celých 11m bol raz v nákupnom centre. Zato do prírody a k moru Ano. A vitamíny uz toez dávame. Vo februári ideme na alergo tak uvidíme ako je na tom s imunitou.

Strana
z3