11 ročnú dcérku bolia kolená
Ahojte,mám 11.roc.dcéru,bolia ju kolená,teochu aj opuchli,vzali nam krv,neviete co to môže byť?
Keď máte podobné skusenosti,prosim napíšte.
Nemá oslabené chrupavky? Mne tak raz spuchlo celé koleno, nemohla som ani chodiť , bola som na ortopedii, tam mi predpísali nejaké výživové doplnky na posilnenie chrupaviek a za tri dni mi skoro nič nebolo
Treba si pockat na vysetrenie krvi, ale myslim, ze to nebude nic vazne, ale treba to sledovat predsa len to dietatko rastie.
mozno iba rychlo rastie alebo chyba klbom nejaka vyziva, uvidite ked pridu vysledky 🙂
To podľa mňa nebude nič vážne 🙂 Bude to len niektorá z tých vecí čo ti tu baby vymenovali..
Pokiaľ sa to týka chrupaviek tak v krvi nič nebude
Myslím, že keď sa to týka takého malého dievčatka to bude mať niečo spoločné s rastom 🙂
Ahojte,ďakujem za príspevky,krv nam vyšla v poriadku,takže najbližšie reumatologia a chirurgia.

Uvidíš z výsledkov krvi, príp. sa objednajte na ortopédiu alebo reumatologiu. Nemusí byť nič vážne, ale aj môže. Počkaj na výsledky, každá prispievateľka si môže len tipnúť, nikto presne neurčí.Môjho syna boleli nohy, napuchlo koleno. Má reumatickú artritídu, zistili ked mal 2 roky.