icon

11 ročnú dcérku bolia kolená

emmany
23. nov 2017

Ahojte,mám 11.roc.dcéru,bolia ju kolená,teochu aj opuchli,vzali nam krv,neviete co to môže byť?
Keď máte podobné skusenosti,prosim napíšte.

jachin
23. nov 2017

Uvidíš z výsledkov krvi, príp. sa objednajte na ortopédiu alebo reumatologiu. Nemusí byť nič vážne, ale aj môže. Počkaj na výsledky, každá prispievateľka si môže len tipnúť, nikto presne neurčí.Môjho syna boleli nohy, napuchlo koleno. Má reumatickú artritídu, zistili ked mal 2 roky.

pelian
23. nov 2017

Nemá oslabené chrupavky? Mne tak raz spuchlo celé koleno, nemohla som ani chodiť , bola som na ortopedii, tam mi predpísali nejaké výživové doplnky na posilnenie chrupaviek a za tri dni mi skoro nič nebolo

evinea
23. nov 2017

Treba si pockat na vysetrenie krvi, ale myslim, ze to nebude nic vazne, ale treba to sledovat predsa len to dietatko rastie.

fatima99
23. nov 2017

mozno iba rychlo rastie alebo chyba klbom nejaka vyziva, uvidite ked pridu vysledky 🙂

emmany
autor
23. nov 2017

@pelian na ortopedii sme ešte neboli,az ked pridu vysledky krvi,tak nas posle lekárka

wetsel
23. nov 2017

To podľa mňa nebude nič vážne 🙂 Bude to len niektorá z tých vecí čo ti tu baby vymenovali..

1bambinko1
24. nov 2017

Pokiaľ sa to týka chrupaviek tak v krvi nič nebude

fednaja
24. nov 2017

Myslím, že keď sa to týka takého malého dievčatka to bude mať niečo spoločné s rastom 🙂

emmany
autor
24. nov 2017

Ahojte,ďakujem za príspevky,krv nam vyšla v poriadku,takže najbližšie reumatologia a chirurgia.