icon

12-mesačnej som našla modrinu na bruchu, no neudrela sa

adelka2020
3. apr 2021

Mala ma 12 mesiacov a dnes som jej našla na brušku ako keby starú modrinu..Viem že sa určite nigde nebuchla

nikpa
3. apr 2021

@adelka2020 to si pri nej 24 hodín denne že môžeš povedať, že sa určite nikde neudrela? Ročné dieťa je stále v pohybe, mohla sa kľudne buchnúť aj pri spánku a ani o tom nemusis vedieť. Keby mala tých modrín viac tak by som chápala tvoje obavy ale kvôli jednej modrine sa zbytočne strachujes. Sleduj ju a keby sa bezdôvodne množili tak potom k lekárovi.

adelka2020
autor
3. apr 2021

ďakujem za odpoveď..bodaj by ste mala pravdu

lenkakravcova
3. apr 2021

@adelka2020 Modrina? Pozri pre istotu ci to nevyzerá ako meningokok. Tam sa tiež urobí akoby modrina.

adelka2020
autor
3. apr 2021

@lenkakravcova No teraz ste ma riadne vystrašila..horučky nema a ani vypuknitu klembu
@lenkakravcova

mariet24
4. apr 2021

@adelka2020 môj malý mal modrinove nohy, pár dní sme rozmýšľali z čoho a potom si muž všimol že keď mi vezme varešku a hra sa snou tak si udieral presne na tie miesta... Môže byť že sa fakt len s niečím hrala, alebo liezla cez nejakú hračku a udrela sa....

adelka2020
autor
4. apr 2021

@mariet24 Ďakujem vám za odpoveď..Chcela som ísť hneď ráno na pohotovosť,ale počkám a uvidíme čo buďe dalej