icon

12-ročná dcéra má menštruáciu, ale skoro nekrváca

julca405
26. aug 2022

Ahojte, zienky.Moja dcéra mi včera volala do práce ze to dostala. Dost krvacala potom už ani nie. Vlasne cca 19:30 sa bola kuknúť a uz nič. Nič ju neboli, v podbrusku absolutne. Dnes ráno tam mali tiež iba trosku krvy , tak neviem . Vopred ďakujem za každú radu, prajem príjemný a pekný deň 🙂

ddaassuullaa
26. aug 2022

Precitajte si par info spolu https://mamaaja.sk/chore-dieta/choroby-deti/poh...
Kludne prvy rok-dva moze byt cyklus nepravidelny. Porozpravajte sa otvorene, je to v poriadku. Ak ju nic neboli, moze byt len rada

basska_b
26. aug 2022

Ja som mala prvu menstruaciu tyzden po 12 narodeninach a bolo to len take spinenie, trvalo par dni. Dalsi mesiac to uz bolo take normalne. Takze jasne, ze ta prva aj druha moze byt ina, kym sa to vsetko ustali. A aj s kamoskami co sme sa bavili, tak sme mali take, ze 2 dni riadne, treti den nic a stvrty a piaty spinenie

vierkaa0
26. aug 2022

@basska_b ja som to mala presne takto isto. uplne si na to spominam, lebo som bola taka doplasena, ze co to je, ze to nie je ako krvacanie, co mi spoluziacky opisovali.

ivana11155
26. aug 2022

@julca405 rozbehne sa to este. Moja dcera mala prvu ms len spinenie, sice pat dni, ale krv ziadna. Potom dalsie dva-tri mesiace velmi slabo a ked sa to rozbehlo az matrac som cistila.

basska_b
26. aug 2022

@vierkaa0 Aj ja 😃 ja som.si myslela, ze tam mam daco nechtom poskriabane len

vierkaa0
26. aug 2022

@basska_b a cil som nevedela, ci to mam vobec mamine povedat, ze ci je to uz ONO alebo co to vlastne je :D

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
26. aug 2022

po prvej menšt. som ďalšiu mala až o 3/4 roka...nik to neriešil.

alex49
26. aug 2022

@julca405 všetko je v poriadku. Prvú som dostala v zime a ďalšiu až v lete, pravidelnú som mala asi po roku