icon

14 mesačná dcéra má na brušku a na tvári čevené pupence

evastefan1986
26. nov 2017

Maminky prosim vás poradte prosim o radu moja 14 mesačná dcerka ma na brušku a aj na tvari taketo cervene pupence alebo ani neviem načo to nazvat čo to može byt..dakujem za radu

14 mesačná dcéra má na brušku a na tvári čevené pupence
ajka6
•
26. nov 2017

Z tejto fotky je to veľmi zle vidieť, ale červené bodky / fliačiky v oblasti úst a bruška sa vyskytujú v prípade alergie. Naša slečna sa tak vyhádzala pred pár mesiacmi v priebehu jednej noci postupne úplne na celom tele a mala aj opuchnuté hrdielko a zle sa jej dýchalo. Ak to má už dlhšie, pravdepodobne sa jedná o niečo iné.

zuzu137
•
27. nov 2017

Ak to trvá dlhšie, skús dieťatko odčerviť. (nejaké antiparazitikum alebo biorezonančne) Nám to pomohlo. Teraz sa odčervujeme pravidelne každý rok a nemáme s pokožkou žiaden problém. Dokonca sa aj mne ako mamine vyliečilo akné s kt. som dlho neúspešne bojovala.

lindusss2016
•
27. nov 2017

@zuzu137
A mozem sa spytat, co pouzivate?

evastefan1986
autor
•
27. nov 2017

@ajka6 no má to asi tak 3dni ale este to nemala takto

evastefan1986
autor
•
27. nov 2017

@zuzu137 díki za radu hej zajtra idem s nou ku kožnej a uvidime čo vypiše

evastefan1986
autor
•
27. nov 2017

@lindusss2016 na kupanie použivam teraz len harmančekovu tinkturu a po kupani nič lebo už sa ju bojim natierat sniečim

martinamerca
•
28. jan 2018

Netusim kam,do akej kategorie alebo ako sa to tu triedi,mam pisat ale cgcem mozno pomoct,mozno poradit maminkam ktore maju tolke trapenia ake som mala ja s mojim syncekom co sa ekzemu tika..prosim netrestajte ma za gramatiku ide mi len o to aby sa mozno nejake dietatko a tiez mamka trapili menej,teda asi kratsie ako my.V skratke syna som kojila mesiac,nemohla som viac lebo som chora a potom sme nabehli na bebu a habebu a vsetky tie pardon ,,umeliny,, a nastupil ekzem najprv len na nozkach a par bodiek na tvaricke potom stadium ze som syna nemohla spustit z oci a ani si ho pritulit k srdcu ani na sekunfu lebo hned sa dokazal doskriabat az do takeho stadia ze sme v noci s manzelom nevedeli ako zastavit krvacabi :( su to ozaj jedne z najtazsich chvil v zivote a to som si uz aj niecim presla..noo a k veci nic nepomahalo masticky,kremiky katastrofa obrovskyyyyy biznis! V 5 a pol mesiaci sme si zohnali od znamej kozie mlieko..od ozajstnej zivej kozy 🙂 a zacali sme ho prevarene!neriedene!davat malickemu...to vsak nebolo vsetko..kazdy vecer som mu napustala do vanicky trocha vody,naliala tam z toho mlieka ktore som este neprevarila a okupala ho v tom..neoplachovala!natrela servatkov(,,odpad,,z coho sa vyraba kozy syr) na tych miestach kde to bol najhorsie..opakovala som to skoro dva mesiace..maly ked si grgol sama kozyna,,,smrdel,,za tym mlieckom ale ma rok a dva mesiace a od takeho siedmeho mesiaca nema voooobec nic!!!plnohodnotne ho pusinkujem,stiskam,mojkam uzivam si jeho usmev a ze sa neskriabe! Poradila som to dvom mamickam ktore bojovali podobne a deticky nemaju ozaj ani bodku..tak je to na kazdom ako sa k tomu postavi ale nedalo mi to tu nenapisat ked viem ze tolko deti sa tak isto trapi a kremy este aj zhorsuju :( tak pekny vecer damy a snad niekomu pomozem P.S.nepapame citrusy! Su zakerne..a ta spominana servatka..v mraznicke namrazena keby nieco 😉 ale snad uz nikdy nic!! A teraz pri kupani obyc.mydloz kozieho mlieka da sa kupit na nete 🙂

lubka3232
•
28. jan 2018

moj syncek ma ekzem. kremujem mu suche cervene miesta vrstvou bepanthenu na zadocek. alebo potom atodermom z biodermy. podľa fotky ťažko povedať o co ide. ale oba kremiky, dobre pomahaju na suchu pripadne vyhadzanu pokozku