15 mesačný syn chodí často po špičkách. Je to problém?
Dakujem
vo veku tvojho maleho je to uplne bezne, ja som na ihrisku vsetky deti v tom veku videla spickovat ... aj starsie to obcas este robia
mne mala zacala chodit neskoro a spickovala teda aj ovela neskor ;) ale mam pocit ze niekedy aj naschval, lebo sa jej to pacilo.
Tak spickuje sem tam alebo dost casto🙂🙂🙂treba na to davat pozor. Nie je to sranda.my sme skoncili i ortopeda☹urcite davaj doma papucky a vonku ort.kvalitne topanky.treba to riesit a nenechat to len tak aby ste neskoncili zle.este je maly tak ma sancu ze sa to upravi.drzim palce
Nepísala si,či si ho dávala predtým do chodítka,väčšinou z toho majú taký hlúpy zvyk (nehovorím,že je to pravidlo),ale to prejde 😉
môj najstarší syn tiež "špičkuje" má skoro 7 rokov. má aj ploché nohy - boli sme aj u ortopéda a ten rieši plochú nohu a keď som sa ho pýtala na to špičkovanie - tak jeho odpoveď, že to nevadí, že ho to prestane "baviť". No už ho to baví cez rok. Má z toho zlozvyk.
nasa tiez spickuje ked je naboso,obuta to nerobi...a v choditku nebola skoro vobec.

nevadi. deti bezne chodia po spickach. prejde to. nosi papucky, ci naboso tak chodi? vacsinou tak chodia bosi, ale ked uz maju papuce, topanky, tak to nerobia.