icon

15 ročná dcérka má nevoľnosť a zvýšenú teplotu

klarkahanka1987
24. aug 2021

Ahojte, moja dcera uz od minuleho pondelka pocituje nevolnost, par dni jej len byvalo mierne nevolno (najma rano) ale vo stvrok aj v piatok pri ranajkach zvracala, mava aj zvysenu teplotu asi tak 37,3, 37,2 a pobolieva ju chrbat, minulu nedelu si dala dva hamburgery v mcdonalde ale neviem ci to je sposobene tym, ona sa velmi boji ze ma rakovinu, radila som sa aj s rodinnou lekarkou a ta povedala ze treba cakat pat dni este a kym to neprejde tak ist k doktorke davam jej par dni dietu a aj smectu ale ona je na tom zle hlavne psychicky nervuje sa ze ma rakovinu, prosim poradte.

Strana
z3
ladybug138
24. aug 2021

@klarkahanka1987 no vsetci tu riesia tehotenstvo atd, ale ja by son po vyrieseni tychto akutnych zalezitosti riesila aj ten strach z rakoviny...ja som bola rovnaka...a ejhla, za desat rokov som rakovinu dostala na zlatom podnose, 10 mesiacov po narodeni mojho prveho dietata...treba s tou psychikou nieco urobit, clovek si vela veci nechcene do zivota pritiahne

bluka2
24. aug 2021

@nevenka jasne, existuje kopec hororových scenárov, tomu verím... O tom, aké sú pravdepodobne u zrejme normálne zdravého 15 ročného dievčaťa, to je iná vec

sunshine_18
24. aug 2021

Nemôže to byť zo stresu?

oblecenie99
24. aug 2021

@klarkahanka1987 Podľa toho, čo popisuje, to môže byť ozaj to tehotenstvo.. Mňa ešte napadla salmoneloza, ta by mohla mať tiež podobný priebeh. Aj hnačkuje, či "len" zvracala?

Strana
z3