15 ročný syn je stále chorý
Ahojte. Už si neviem rady. Nikolas moj 15.ročný syn je posledného cca pol roka sústavne chorý. Buď to bola angína,kašeľ,horúčky,najnovšie aj tinitus sumenie v uchu ktoré sa nedarí vyliečiť 😢 . Pred dvomi týždňami mal angínu bral Suprax ATB.nemal cvičiť v škole týždeň,tak necvičil ale dali mu samému valcovať antuku na ihrisku a vo štvrtok prišiel domov zas s červeným nosom,soplami a už aj kašľom 😕😩 . Už mu na orl dva krat zmenila lieky ale nič nepomáha.
Krv mu uz brali? 15 rocny by uz mal mat dobru inunitu ale ked je to len posledny pol rok znamena ze sa nieco muselo zmenit. Ziadala by som kompletne krvne testy a testy na cglamydie mykoplazmy a mononukleozu.
Mne obe deti prekonali mononukleozu. Obom ju zle diagnostikovali a povedali najprv ze angina. Oslabila sa im imunita a chytali kazdy sopel. Brali lieky na imunitu a pomaly to preslo.
aj stery z nosa mu daj spravit a isla by som s nim na biorezonanciu ( bud v TT, alebo v NR mas pobocku Bioharmonie.sk, odporucam) , tam ti vedia najst v tele, co ti robi sarapatu , ak sa to takto stale taha... a aj posilnit imunitu...
Inak odporucam aj pit aloe vera, alebo niektory z ayurvedskych cajov, najdes na nete, maju myslim aj nieco na imunitu...
@didi35 je to liečivá minerálna voda na Horné a dolné dýchacie cesty a odhlienuje dobre a nie je až tak silne mineralizovaná a povzbudí telo keď si po námahe aj na žalúdok je dobrá prečítaj si o nej a to ozaj si za 3 dní fit len treba ju piť dlhšie aspoň 2-3tyzdne a nevráti sa späť choroba ja som mala angínu aj muž ja som si dávala len od horúčky a Vincentku muž antibiotiká ja som bola skôr fit ako on on po tabletkách stále kaslal hlieny zatečene a ja nič a jeho aj skriabalo a to bol prelieceny ant.
Ze ju deti budu pit...
ona sa dáva aj do konvičky - tá vincentka - na preplachovanie nosa. Ale je lepšie z nej nechať vyprchať bublinky.
Skúste alergologa, ja som tiež tak bola aj v lete aj v zime sústavne chorá. Doktorka si myslela že už vymýšľam až kým som sa sama nevypytala alergologicke. Tak ma poslala a samé alergie nasadili mi liečbu a od vtedy pokoj 🙂
Necitala som vsetko, ale treba ist ku korenu problemu, mozu to byt aj obycajne parazity, dlho neodhalene a je to taka pliaga co sa tyka imunity, ze dovidenia. Liecite len povrchove priznaky, ale nie pricinu.
@didi35 bola som a na imunologii a nič stoho len čo som tam dávala peniaze za každú návštevu všeličo mu dali na imunitu a nepomohlo a ešte nám aj pomohli vytaminky z aloe Vera forever a aj aloe Vera first stým som striekavala do nosa super vecička na všetko síce draksie ale oplatí sa
@samanta82 odporúčam to konvičkovanie. Nám tiež pomohlo. Túto sezónu (október-marec)moja dcéra (alergička) mala jednu z najlepších 😉 a to boli okolo dosť brutálne virózy... Tiež by som sa zamerala na psychiku, preťaženie... Decká v tomto veku sú na to dosť háklivé a hneď sa to objaví na imunite. Predpokladám že končí ZŠ, ide na strednú... Prijímačky, blížiaca sa zmena... Ja som v tom veku mala dosť zlé úzkosti, nočné mory... Vkuse nejaké virózy, brušné chrípky 😒 Ak je citlivejšia povaha... Imunita úzko súvisí s psychikou
Nieje anemicky?
@lenqua_12325 aj ja som anemicka moze to mat nejaky suvis s tym ze som stale chora
@caterine samozrejme že to má priami súvis 🙂 treba začať tam a potom nebude treba riešiť chorobu. Teda ak ide o horúčkovite ochorenia. Bezhoruckovite bývajú alergické príznaky.
@samanta82 Mne tak lekári nevedeli pomôcť 10 rokov, aj som skončila na operácii, nakoniec mi pomohli homeopatiká 😉

Aj do nosa môžeš striekat sú aj kvapky do nosa také a potom si už len dolievas