icon

15 ročný syn má dlhodobú hnačku. Čo mám urobiť?

pupuska69
20. jan 2015

Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať, môj syn dostal hnačku, ktorá trvá už asi 2 týždne. Na WC sedí od rána do večera, a jediné čo robí je že vykonáva potrebu. Všetko z neho smrdí a ja už fakt neviem čo s toľkými hovnami robiť. Prosím pomoc ! :(

monicm
20. jan 2015

mne napadol jedine lekár,to vyzerá na niečo vážnejšie,nie len na liečbu probiotikami a pod.

katy1979
20. jan 2015

hnacka dva tyzdne ste uz mali byt u lekara davno.

iwesska
20. jan 2015

Hnacku trvajucu dlhsie ako 3 dni ma riesit lekar, pokial sa bavime o intenzivnej vodnatej stolici. Neviem na co cakate 2 tyzdne, aby sa dehydroval a sposobil si uplny rozvrat organizmu? Podla toho zapachu a dlzky trvania sudim, ze pojde zrejme o nejaku bakterialnu infekciu, zrejme nieco pojedol.

sashka22
20. jan 2015

Moja mama sa pol roka s hnackou bala ist k lekarovi, nutenie nepomahalo,strach je mocný pan.... dnes je v poslednom stádiu rakoviny hrubého creva a k prebalovaniu mamy pride coskoro aj prebalovanie babatka... rozhodne necakajte! Teraz ona už zbytočne lutuje,ze nesla skor...

silhinka
20. jan 2015

urcite k dr. a cim skor,hlavne ak chudne,ma krce, krv ci hlien v stolici tak to uz nieje sranda... hovorim z vlastnej skusenosti dg.ulcerozna kolitida 😒

sviezost
20. jan 2015

Treba ist ku doktorovy on ho vysetri.

marissenka
20. jan 2015

Zjavne sa tu niekto nudi..(ten nick je fakt super).to uz mate po pisomkach deticky??? :D

ivanka12311
20. jan 2015

Ak môžem poradiť nasadiť čierne uhlie,čierny čaj zo škoricou nesladeny, menej nech papa a keď tak tak banány, ryžu, zemiaky,čierna čokolada(horká),papat treba aj čučoriedkový kompót..treba sa vyhýbať ovociu v surovom stave a mliečnym výrobkom..