16 mesačný spinká, mrnčí a má teplotu. Čo mu je?
Ahojte maminky. Chcela by som vás poprosiť o radu, čo by to mohlo byť. Môj 16-mesačný Jakubko sa dnes ráno prebudil o pol šiestej a plakal až do deviatej, naskočila mu horúčka do 39 stupňov. Už som mu dala paralen a aj zábaly. A od tej deviatej len leží v postieľke, horúčku má do 38 stupňov. Vôbec nič nerobí, len stále spí a dokonca sa ani skoro nehýbe. Nejaví žiadne príznaky choroby, nekašle, nesoplí a ani ušká nemá bolestivé. Len to nechápem, prečo stále len spinká alebo mrnčí, inokedy behá ako vrtuľa, aj keď má takého vysoké teploty. Myslela som aj na 6.chorobu, tu sme už prekonali ,ale aj vtedy behal ako vrtuľka. Stalo sa vám už niečo takéto a prešlo to potom samo od seba?Ďakujem pekne za príspevky, lebo fakt neviem čo je s ním. Papať nechce, ale veľmi veľa pije, čo je u neho výnimočné. Mám strach, čo by to mohlo byť. A dolné zúbky má navreté, tie sa asi prerezávajú.
@anasstazia skusila si mu dat na tie dasna ten gel na zmiernenie bolesti? mojej dcerke sa teraz rezu 2 stolicky naraz a pomaha to... no kazde dieta je ine 🙂
@dodka82 Práve som nad tým gélom premýšľala a dnes ho pôjdem kúpiť, lebo ten čo som si minule kúpila, si predstav, mi predali po záruke, takže bol nepoužiteľný. No a zúbok sa potom už rýchlo predral, lebo bol zas víkend. Tak dnes si pozriem hneď spotrebu a pomasírujem mu ich gélikom. A ďakujem za včerajšok........... 😀 .
@anasstazia ale cosi nemas zaco, velmi ma nahnevali tie prispevky musela som napisat.... 🙂 a to je hrozne ze nepozeraju na zaruku, ak mas listok mozes to vratit... Ach tie zubky, ked rastu bolia a ked sa kazia je to este horsie, ja som si so zubami vytrpela dost....
@anasstazia gélik pomáha na 100% nám tiež idú 3zúbky a super,hned ako potriem malý vobec nieje nervozny a pekne zabubinka..🙂
@anasstazia moje deti mali vzdy pri prerezavani zadnych zubkov 40,1 v konecniku. a to vzdy na vianoce!
Ahojte, včera sme boli na kontrole u našej obvodnej lekárky s papierom z pohotovosti a tá skonštatovala, keďže Jakubko mal stále horúčky, že máme angínu v pokročilom štádiu. Dostali sme antibiotikum a to sme pred mesiacom doužívali už jedno.Robili nám aj CRP a to už malo hodnotu 75. Zvláštne je, že Jakubkovi chutilo papať a aj piť a behal ako tá vrtuľka, keď sme sa vrátili z tej pohotovosti. Dcéra je už veľká a tá nikdy nemala angínu, tak aspoň budem do budúcnosti vedieť, aké príznaky tomu predchádzajú. A to na druhý deň, keď sme si písali ešte o gélikoch na zuby, kolegyni volali z jasličiek do práce, že malý od rána spí a nedá sa zobudiť a pomaličky mu nabieha horúčka. Utekala na obed po neho a večer sme si volali, že jej už diagnostikovali angínu a nám vlastne potom na druhý deň. Takže asi sú fakt takéto príznaky pri angíne.Ahojte a pekné sviatky, hlavne bez chorôb.PAPA
@anasstazia Zaujímavé, možno aj my sa pridáme - starší mal včera celý deň horúčku, pospával, dnes už je aktívny ako tradične, teplota len mierne zvýšená. Akurát mandle má hrozné... 😒 tak neviem, či neskončíme rovnako. 😖

Ahoj, náš malý to mal minulý týždeň a boli sme aj u lekarky a robili mu aj test crp a všetko v poriadku a tiež keď mu pozrela do pusy, povedala, že sú to asi zúbky,že mu už vidno špičky,tak malému aj vyšli a za 3 dni bolo všetko preč🙂