2,5 ročné dieťa spapalo pikantné jedlo

ivuka
3. jan 2019

Chcem sa spýtať co robit ked dieťa 2,5r. dostalo k jedlu pikantné jedlo a na ďalší den už nechce kakať lebo ho boli ritka a teraz je už druhý deň čo nechce kakať. Poradili nám glycerinove čipky no zatiaľ mala jeden a nezabral. ( pozn. Ja ako mama som nevedela, že jej bol ponúknutý toast s pikantnym) Ďakujem za kazdy radu a najlepšie od tých čo majú skúsenosť osob.

pininka
3. jan 2019

@ivuka nič je nebude, trocha ju to stúpalo, tak asi preto nechce kakať, treba dávať jedlo aby mala troška riedsiu stolicu. Naša v lete mala rok a odtrhla si chilli papričku a hneď si z nej odkusla, muž ani nestihol zareagovať. Nič jej nebolo a boli teda riadne štipľavé. V Ázii sú deti odchovane na štipľavom.

ukulela
3. jan 2019

vločky, sušené slivky, acidko, slivkovu stavu, ... a vela pit. vravia, ze aj harmancekovy caj pomoze. nas sa vzdy pokandil po nvrate z plavarne, nalogal sa tam najskor tej fajnej chlorovanej vody a pohlo ho 🙂 ale aj pohyb ze pomaha. ale ozaj to bolo az take pikantne? keby to bolo prilis, snad by to nedojedla (neviem, sudim podla seba aj mojho - stiplave/slane/... nezje.

chcemradu
3. jan 2019

Pokial toho nezjedla kvantum, ani kakat nema co štipľavé. Mozno len netreba kakat, nie je pravidlom, ze musi ist na WC kazdy den.

ivuka
autor
3. jan 2019

Len keď jej treba kakat tak stlaci stehienka dokopy a tak chodí a plače a ked sa jej pýtam či ide kakať, že sa bojí. Dnes mala v stolici aj červenú akoby nitku ale asi zajtra zavolám dr či je to ok
ďakujem za odpovede

ivuka
autor
3. jan 2019

@ukulela no veď to, že to bol len dresing a papala to v pohode, preto som to nezbadala hneď čo dostala ponúknuté