Je bezpečné jesť pikantné jedlá v tehotenstve?
Ahojte, jedli ste v tehotenstve feferónky zavárané alebo celkovo pikantné jedla ? Ja mam rada pikantné len už som to dlho nejedla a dnes som dostala chuť. Môže sa teda pikantné v tehotenstve ?
môžeš. Však prečo nie, hádam si nemysliš že bábo po pikantnom zmení adresu.
Pri prvom tehotenstve mi velmi chutilo pikantne a nijako to mne, ani babatku neskodilo.
Pozor na gerd
Ja som jedla,ale nie v takom množstve ,ako som bola zvyknutá
Ja som normalne jedla stiplave, ak mi to "dieta dovolilo". Totizto jednemu to nevadilo vobec, a pri dalsich to islo letecky otockou spat a ku stipaniu sa pridal aj mozno hodinovy boxovy zapas. Takze opatrne a skusmo...
@anonym_autor jedla som celé tehotenstvo pikantné moc mi chutilo pikantné aj každý deň. A hovorili mi že budem mať zlé dieťa nervózne 😂😂poveri 😂 starších ľudí.
@anonym_autor Si tehotná, nie chorá. Prečo by si nemohla jesť pikantné?
Cele prve tehotenstvo som prezila na vietnamskej a indickej kuchyni. A ked som nemala toto, tak som si ako snack davala gulicky cierneho korenia. Aj toasty som si zapekala s nakladanym zelenym korenim. Dieta je zdrave, krasne a nadpremiene inteligentne. Trpi selektivnou hluchotou, to ale suvisi s tym, ze puberta uz klope na dvere.

@anonym_autor keby tehotnym skodilii pikantne jedla tak by Mexicania alebo Thajci uz davno vymreli