2-ročná dcérka má mapovitý jazyk
Cavko baby mate stym skusenost? 2 rocna dcerka uz tyzden ma na jazyku flaciky viete mi povedat s coho to moze mat pani dokt.tvrdi ze malo pije ale to neni mozne kedze dcerka vipije toho dost vela. Dakujem za infon
@stanulienkat hygiena je tam urcite rano vecer jej umyvam zubky jazyk oplachcem vodou, vypach mi neurobi kedze ma len 2 rocky a cumlik nema
@juditkacharlotte Tak potom už len kúpiť v lekárni nejakú vodičku a Všetky sladkosti vylúčiť hlavne lízatká a cukríky
@juditkacharlotte niekedy to moze znacit aj infekciu ci uz v ustach alebo aj v krku. Aj moje deti to mavali- vacsinou pred chorobou. Treba nasadit nieco na imunitu- min C a D vitamin. Bud bude chora alebo si telo s tym poradi samo. Ale nasim to po niekolkych tyzdnoch 2-3 zmizlo postupne.
Podľa toho aké fliacky, mne máva syn také mapky ktoré majú rôzne veľkosti a vždy zmiznú do týždňa je to vraj znížená imunita ako sa to spraví aj to zmizne

Kvasinky. Treba dbat na hygienu,vylucit cukor. Vyplach ust roztokom z lekarne,resp. soda bicarbona s vodou. Cumel ak ma,tak vyhodit.