icon

2 ročná vyhádzaná, sú to potničky?

kristinabal
6. aug 2018

Moja krásna 2 ročná princezná je strašne vyhádzana. Vyzerá to ako potničky no neviem.. Snažím sa ju sprškať ráno aj večer. Dávam jej na to zasyp.. Ďakujem za každú radu..

kristinabal
autor
•
6. aug 2018
basska_b
•
6. aug 2018

Môže to byť aj nejaká choroba, najlepšie to zhodnotí lekár :/ moja má také len okolo krku asi spotene, ak je to po celom tele a je to veľmi červené, to bude asi nejaká detská choroba

pininka
•
6. aug 2018

Moja detto to iste. Zial je horuco su to potnicky

luciasabova
•
6. aug 2018

moja mala ma vyhadzany cely hrudnik, mala to aj pred rokom, najlepsie mi na to zabral sudokrem
a samozrejme v tychto teplach sprcha niekolkokrat denne

kristinabal
autor
•
6. aug 2018

No veď aj ona častejšie ju dávam do vody a jej sa tam aj páči... Drobček môj malý...

luciasabova
•
6. aug 2018

moj 'ocistny ritual' - rano si nachystam vyvar z kamiliek, necham vychladnut a po sprche pretriem kamilkami, osusim latkovou plienkou a natriem jemnu vrst u sudokremu - dufam, ze do tyzdna-dvoch to postupne zmizne (zavisi aj od toho, ako dlho este budu tieto tepla)
ale ak su to len potnicky, malo by sa to zacat upravovat - ak nie, tak potom by som urcite riesila lekarku - drzim palce

kristinabal
autor
•
6. aug 2018

Ďakujem... No veď to sú otrasné horúčavy aj na dospelého človeka je toho dosť nie ešte na dieťa... Už by nemuselo byť tak teplo ..

win_gi
•
7. aug 2018

ale tak bolo by fajn s ňou asi k tomu doktorovi záýjsť, aby sme nemuseli len hádať, čo sa jej to vlastne na telíčku vysypalo, ni? ja by som to v žiadnom prípade nepodceňovala

ivec16
•
7. aug 2018

@kristinabal pozri aj do hrdla, nema zapalene alebo biely povlak na jazyku? moj mal podobnu vyrazku pri sarlachu