icon

2- ročné dieťa stále grgá

lienocka2808
12. jan 2021

Ahojte, proaim vas nema s tymto noekto skusenosti moj syn (2 roky 3m) v poslednej dobe cca dva mesiace velmi casto grga. Nevsimla som si spojitost so ziadnou potravinou. Detska lekarka nam povedala, ze ho mame sledovat po akych potravinach to ma. Ale on to ma stale. Mali ste to niekto? Co vam pomohlo? Dakujem

pribinak
12. jan 2021

Skús nejaké probiotiká na podporu trávenia

777januska777
12. jan 2021

My sme na určitý čas vylúčili mlieko a začali sme mu dávať menšie porcie a častejšie a prestal. Postupne sme potom začali zavádzať mliečne výrobky a už negrgal.

damadama
12. jan 2021

veľa sladkého-ovocie, sladké, múčne... = môže mať kyselinu, aj preplnený žalúdok. Skús menšie porcie, upraviť stravu, a skús dať buď smectu alebo čierne uhlie pri grganí.

andreakg
12. jan 2021

@lienocka2808 moji obidvaja synovia vo veku okolo 5 rokov tiež začali grgať,im bola zistená alergia na mliečnu bielkovinu

lienocka2808
autor
13. jan 2021

@andreakg moj maly od narodenia mal alergiu na BKM. Prvy rok ju mal uplne vylucenu zo stravy, postupne sme mu ju zavadzali a robili mu testy, a alergia mu uplne zmizla. Pred tym sa to prejavovalo krvavymi hnackami, ktore pominuli po vysadeni bkm. Tak dufam sa to nevratilo v tejto forme. A prejavovalo sa to iba grganim, ci este nejak inak?

andreakg
13. jan 2021

@lienocka2808 len grganim,mi sme vysadili na 1 rok všetko mliečne, tiež už sú v poriadku