20 mesačný syn je prechladnutý
Ahojte chcem Vás opytát co davate svojim detičkam ked zistite ze na nich niečo lezie resp.pri priznakoch nádchy. Ja davam fyziomer a odsavame kolko sa da, nasadila som sirup SINUPRET na rozpusťanie hlienov a davam kvapky KALOBA a este cebion C. A to pocas roka bereme IMUNOGLUGAN len na leto nam ho kazala dr. vysadit dat si pauzu. Mate niektorá lepší recept, hlavne rýchly a účinný. Ja som momentalne chora mam zapal priedušnice tak nečudo že je chorý aj moj 20mes. syn. Dakujem Vam. Vonku pekne a my doma 🙂
ja davam od prvych priznakov len homeopatiu.
ale mi nadchu mame a cely je maly zahlienený takže ten sinupret dnes už zaučinkoval🙂
@meg9 ja som písala, čo robil môj syn, a nie poučenie čo majú robiť ostatné mamičky, nemusíš hned útočiť 😉 , predtým som písala, že sú aj dobré čaje na nádchu 😉 😉 a samozrejme, keby že je chorý, tak nebehá bosý von, a sprcha nebola studená, to dá rozum 😵 , zase nie som hlúpa a ja nádchu neberiem ako chorobu
@caspino ked ma maly nadchu, tak okrem quixxu, davame aj sirupcek solmucol a fenistil kvapky, tie nam vzdy pri nadche odporuca pani doktorka... ale nedavaju sa spolu so sirupom... a je tu jedna vyborna tema, ta kocka je odbornik ORL, tak mozes sa opytat priamo jej...
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/dakujeme-strapco-orl-rady/
myslim že som postupovala spravne lebo tuto sme spali vynikajuco žiadne hlieny a stav je omnoho lepši ako včera
@caspino iný asi čítajú mezi riadkama a nie čo pišeš....
Aj ja nechávam deti odpočívať ked sú prechladnuti.. Lebo ked sa nám treti narodil... Prvy syn doniesol niečo zo škôlky a ochorel aj náš mrnusik a museli sme do nemocnice zápal pľúc.. A to som každú chvíľu odsavala a odsavala ale ATB nepomohli.. Asi týždeň sme behali na pohotovost.. A pokazde nas odbili :( az kým nas nedali na rengen..
Ahoj, nasa dr. vravi, ze prechladnutie trva liecene 15 dni a neliecene 2 tyzdne 😀 My vtedy odsavame, striekame physiomer, prip. aj detsky nasivin (ked je to horsie s tymi soplikmi), zvysime prisun vitaminov a cakame 😀 Hlieny rozpustajuce pripravky davame, az ked su hlieny stecene a dcerka zacina chrapcat. Lebo nie vzdy prechladnutie prejde do stadia, ze hlieny stecu a dietatko chrapci. Takto to mame "nacvicene" s nasou doktorkou, pretoze v 1. roku sme tento problem riesili dlhodobo niekolko mesiacov.
my sme boli prechladnuti minuly tyzden,boli sme len doma,teply caj a odsavanie soplikov,ziadne lieky ani sirupy,organizmus si len potrebuje oddychnut.trvalo to 3 dni a cez vikend sme sa uz boli kupat🙂

@caspino ja si myslim, ze si nasadila spravne pripravky - postupovala by som rovnako - sinupret, vitamin C, vitamin D, pri nadche davam aj coryzaliu (rozpustim vo vodicke a podam davkovacom na nurofen). Kaloba je tiez super, ja ju doma nemam 🙂 A este oddych a tekutiny a za par dni sa s tym telo v tom lepsom pripade vysporiada.