icon

22 mesačný syn má teplotu 40°C

bzzuzka
19. júl 2013

Ahoj, hladala som takuto temu, no nenasla som, mozno som prehliadla. Jeden z mojich synov 22mes ma vysoke teploty 40°C. Od rana mu davam paralen a nurofen, ale akoby som mu davala cistu vodu, davali sme aj niekolko zabalov, tiez ziaden efekt. Tak sme ho dali do vlazneho kupela, pomohlo na 2 hodky zrazit to na 38,3 a zasa ma 40°C a viac. U lekarky sme boli dala mu aj tabletky (nejaky druh antibiotik) Naposledy som mu davala o 17:30 Nurofen + diazepam. 18:00 tie antibiotika. 19:30 paralen cipok a stale ma to dieta 39-40,5 teploty. Uz som zufala, trva to cely den. Bojim sa ze ho predavkujem tymi liekmi. A bojim sa vysokej teploty. Posledne ked bol chory, tiez nic nepomahalao a vyzeralo to podobne.
Prosim poradte co robit, ani spat mi to neda. Aj ked poznate nejaky "recept starej matere" hocico len nech je to osvedsene. Aj teraz ma cez 40

Strana
z3
bzzuzka
autor
21. júl 2013

@sjuz joj verim ti, hrozne si len predstavit ten strach a bezmocnost :( , ochh.
tak ja mam doma 2mg balenie tak ja davam jednu aj stvrt na 13kg. fuu tak to jej dali dost vela si myslim, ked 3 krat je uplne max a 5mg je na 25kg. tak hadam vedeli preco. a to lekar prve pred vami vypisoval a malu pozrel az potom? ta ja by mu dala...
ja som tiez zistila ze som tehotna v 5tt a tiez som bola ppo atb. fuu

sjuz
22. júl 2013

@bzzuzka no ani na nu nepozrej, pekne chrbtom sedel k nam, a len sa vypytoval. Az po 20 min sa otocil...

annulikb
22. júl 2013

@bzzuzka my sme mali streptokoka v hrdle - je to nejaky bacil a vizera, ze ten nam robil tie posledne vysoke teploty. Lekara nam brala vyter z hrdla.

bzzuzka
autor
22. júl 2013

@sjuz no proste sila, ked sa neozves tak mozes aj zomret. Co by povedal, keby sa malej za tencas nieco stalo. occhhhh fuj niektori lekari

Strana
z3