3,5 ročný syn má stále kašeľ

julka828
14. jan 2022

Ahojte. Chcem sa opytat mam 3.5 rocneho syna. Od septembra chodi do skolky. Odvtedy stale kasle raz menej raz viacej. Kasle aj dva tyzdne potom par dni klud a tak zas menej viacej. Davam mu sirupy uz sme vyskusali asi vsetky ale akokeby vobec nezaberali. On cisto len kasle inak vobec nevyzera chory. Dnes som ponho bola v skolke lebo mi volali co tak kasle ze ani sa nevie najest ze ho az nadrapuje. Pytala sa ci nema astmu alebo nemoze byt na nieco alergicky. Neviete poradit ? Volala som doktorke no uz mi nikto nezdvihol

gabika128
14. jan 2022

@julka828 my mame teraz sirup isoprinosine kvôli dlhotrvajúcemu kašlu. Tak isto aj inhalujeme. Určite to rieš s vašou Dr, nech ho vyšetrí. Na druhu stranu si nemyslím že dieťa čo kašle patrí do škôlky, malo by sa poriadne pre liečiť doma. Nám takto syn doniesol "iba kašeľ" s ktorým som ho nechala doma, ale mladšia dcéra skončila v nemocnici so zápalom pľúc a na kyslíku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
14. jan 2022

@julka828 vytery, rtg hrudníka, alergolog. Toto isté sme riešili asi pred 2 mesiacmi.

myshela
16. jan 2022

@julka828 treba alergologicke vyšetrenie, vyšetrenie na pľúcne chlamýdie a mykoplazmy- to je odber krvi, urobí ho pediater. U nás v ms boli tieto uvedené choroby rozšírené.