3 mesačná má virózu

dubek
3. feb 2019

Moja staršia dcérka má už tretí deň virozu hnackuje vracia +teploty od rána už aj mladšia 3 mesačná má teplotu hnačku bolest bruška boli sme na pohotovosťi nič jej nedali kojim ju zažil to už niekto mam 😱 strach

adula12
3. feb 2019

@dubek ak uz pri starsej to trva viac ako 3dni, treba ist k dr na vytery. Moze ist o salmonelozu, ci campylobakteriozu. Ono nie su nato ziadne speci lieky, klasika enterol, smecta, tasectan, cierne uhlie... Vela tekutin, cierny caj, mineralka nesytena... Dietna strava. Dolezite su probio. Odporúčam enterinu. U mladsej sledujte prijem tekutin.

brigi112
3. feb 2019

Môj 8 mesačny mal nedávno 3 dní to trvalo hlavne nech pije veľa tekitin a prejde ju to 🙂

jarca1111
4. feb 2019

@dubek aj my sa teraz trapime, nastastie iba hnackou.. vraj je teraz virusove obdobie.. pominie to do 3 dni.. davat probiotika.. doktorka mi povedala, ze virus z tela vyjde az do 10-14 dni a stale umyvat ruky, virus sa prenasa slinami a neumytim ruk po stolici..

dubek
autor
4. feb 2019

@jarca1111 je to normálne ze staršia troj ročná ma od piatku teplotu napríklad jeden celý deň nemala v sobotu a v nedeľu mala zase na obed aj večer dnes to je piaty deň čo má teplotu hnacka ani zvracanie už nie a teplota už tiež nieje tak vysoká ako bola ale sa mi to zdá už dlho dúfam ze dnes už nebude mať ak áno co mam robiť??

dubek
autor
4. feb 2019

@dubek od štvrtku večera ma teploty pardon

jarca1111
4. feb 2019

@dubek a davate nejake lieky od teploty ? ak ano a teplota sa stale vracia tak treba skocit ku doktorke 🙂 a mozno este skusit rychlu sprchu v zimnej vode a zababusit do uteraka a deky a paplonu nech to vypoti a malo by prejst..