3-mesačné bábätko prestalo blabotať
Ahojte .. stalo sa vám (počuli ste), že bábätko prestalo bľabotať (?očkovanie bolo vo štvrtok, ?). Naša krásne nám kecala do všetkého a teraz od nedele nič 😞
Som z toho zúfalá, doktorka má do pondelka dovolenku a ja neviem či sa to vráti či nie.
Od nedele do sa neusmievala - dnes ráno už áno, tak aspoň to sa zlepšilo. 😞
Vďaka
@taktotedanie tak ho radšej vráťte alebo Boh ochraňuj vašich pacientov🙈
@teegreen ja som nepísala že mne.
@teegreen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 komentar hodny popletenej mamky z MK
Potom ludia placu, ze ma dieta osypky a moze zomriet a prosia lekarov aky paradox
@taktotedanie vy nemôžete mať žiadny vysokoškolský titul lebo vaše vedomosti nesiahajú ani na úroveň základnej školy! Čiže tá popletené ste len vy sama! Venujte sa radšej vášmu dieťatku a neriešte veci, ktorým evidentne nerozumiete a nemáte na to vedomosti a vzdelanie!
@teegreen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@teegreen naprikld mne staci pozriet vas profil a teda kazdy normalne zmyslajuci clovek si urobi nazor
Dufam ze vase deti izolujete poriadne
Pekny den
@taktotedanie Inak taujimave je,ze deti v Afrike,tk sa neockuje na osypky,kt prekonali osypky maju lepsiu imunitu a nepodlahnu malrii.
@elmivelmi neockuju? Vazne?
@taktotedanie V Afrike sa deti moc neockuju na osypky.
@taktotedanie samozrejme, čo iné sa od takej osoby dá čakať😂. O moje deti sa nestrachujte😉✌️a radšej starajte o svoje, teda ak nejaké máte😂 a aspoň tú strednú školu si dokončíme😉✌️
@edriena23 ahoj 🙂
Veľmi rada ti odpoviem, že sa všetko v priebehu asi týždňa dalo dokopy. Ďalšie očkovanie sme mali rozdelené na 2 dávky. Všetko je v poriadku 🙂
Ja si osobne myslím, že to mohlo byť samotným vývinom. Po tom, čo začala zase bľabotať tak začala robiť tiež nové veci. Teraz napríklad tiež pár dni bola ticho (bez očkovania ;) ) a po tomto začala sa kolísať na štyroch.. čiže už som to brala v oveľa väčšom klude 🙂)
Dúfam, že som ťa trošku ukludnila 🩷 Držím palce

@kvetinka75 to nemyslíš vážne, že ti stačia štúdie na to, aby sa zistilo, či daná šarže vakcíny vytvorila protilátky🙈?