icon

3 ročný syn zvracia. Čo mu môžem dať papať?

vejula
13. apr 2013

Dobrý den. Dnes celý den môj synček zvracia. Chcem sa spytať, čo mu môžem dať papať také dietne. Môžem mu dať napríklad aj rožok samotný, či iba suchare? A ešte sa chcem spytať, ak je tu niekto, kto vie či sa môže materské mlieko piť ak dieťatko zvracia. Vďaka.

Strana
z2
ivetah
14. apr 2013

@vejula tak super, trosku polievky mozes skusit, ale fakt dietnu.
a urcite mu mozes dat probiotika laebo aj tren hylak, pomoze to crevnej flore dat sa do poriadku 🙂

itwasajoke
14. apr 2013

@vejula kludne mozes podla mna dobry kuraci vyvar ;) u nas vzdy na zahojenie vygrckaneho bruska ;) a aj dospelakom na opicu ;)

itwasajoke
14. apr 2013

@vejula inak a tymi mliecnymi vyrobkami este jeden dva. Dni pockaj okrem MM a tie probiotika su super napad.

mechurik
14. apr 2013

jasne,ale nenut ho. a nech tam nejsu kusy velke

visage1974
14. apr 2013

ryzu, banan,varenu mrkvu rozmixovanu, nastruhane jablka, slaby rusky caj po malych davkach , tekutiny len popijat lyzickovat

vejula
autor
14. apr 2013

@ivetah
@itwasajoke
@mechurik
@visage1974 tak celý den nechcel nič papať. Aj som skušala suchy zemiačik aj ryžu aj polievku, nechcel nič. Až teraz asi pred hodinkou pol maleho zemiačka spapal. Ale aspon čosi. Okrem toho sa dojčime, takže aspon niečo. A tekutiny tiež čosi popil. A nevrackali sme cely den, takže super, len teraz to nechutenstvo, ale to je asi normalne, ked hovčera tak vynaťahovalo.
Ešte raz vdaka, velmi sa važim všetky rady 😵

visage1974
15. apr 2013

@vejula tak sa tesim netreba mu nasilu davat nase male babulko vsak ma urcite podrazdene brusko ale je to super dnes bude lepsie hura 🙂

vejula
autor
15. apr 2013

kočky tak za dnes zjedol zas len pol zemiačka teda popri dojčení. A dnes sa aj ja citim zle, takže asi nejaky virus, lebo ledva stojim na nohach a vôbec mi netravi... Snad to nechyti mala a manžel 🤐

oskarkojancok
26. jan 2018

A to polizickach?kolo

Strana
z2