4-ročnú bolí bruško a zvracala

20. aug 2022

Mamičky obraciam sa na vás ohľadom dcérky 4 roky.. sťažovala sa mi pred chvíľou že boli bruško naposledy keď sa takto sťažovala začala.vracat.a.bola.z.toho brušná viroza..nechcela vtedy samozrejme jesť piť len po troche..teraz sa.sice potazovala.ale.hned za tým spratala.do seba chlebík so šunkou..tak si hovorím že keby jej bolo nevoľno a na vracanie asi by nejedla..či..,?

mikadooo
20. aug 2022

Malé deti môžu akýkoľvek diskomfort popísať ako boľavé bruško. Trošku ju sleduj a keď jej papať chuti, nech papá.

stanulienkat
20. aug 2022

Mozno ju tlacilo na stolicu a nevie vyjadrit formu a typ bolesti. Mozno trochu zastavene vetry. Ak jej chuti, zrejme to nebude nic vazne.

petricka22
20. aug 2022

Moju boli obcas brusko a vzdy su z toho prdiky 💨 treba trochu pocvicit a hned to ide do vzduchu 🙂

autor
20. aug 2022

@stanulienkat chutí šunku z chlebíka zjedla.na dva hlty..no teraz sa jasi vo vani tak snáď nič 🙏🙏

katarinka89
20. aug 2022

Takto aj ja vždy zbystrim ....ze bože snáď nie grcanie- z toho mam normálne paničky strach- ja sa bojím vracať, a naposledy mi všetky deti pregrcali virozu a ja som potom ešte týždeň chodila s káblom, že čo ak náhodou....och

katarinka89
20. aug 2022

Moje hovoria to isté aj keď chcú kakat

kacena1991
20. aug 2022

Moja hovori ze ju boli brusko ked je hladna alebo ked jej treba kakat, alebo ked sa jej neda prdnut alebo vravi ze ju boli brusko len tak aby som ju po nom poskrabkala 😁takze myslim ze keby tvoju naozaj bolelo brusko nespraskala by chlebik a nejasila sa vo vani, skor to bude nieco taketo 🙂

autor
20. aug 2022

@katarinka89 ja to iste tiež sa toho desim

katarinka89
20. aug 2022

Ja sa pri detoch desim toho ze z toho vracania sa dostsnu na infuzky....to ma desi. To vracanie znasam na sebe zle- pri detoch mi to nevadi- dokonca hram hrdinku ze je to v pohode, ze to len baciliaka musi dat z bruska von vracanim ale vo vnutri sa teda chvejem- ze co ak do nich nedostanem potrebne mnozstvo vody. Neboj- bude ok.