5-mesačná má mesiac nádchu
Ahojte, staršia dcéra má 2 ,,školkarske bacile" jeden z toho je zlatý stafylokok....má 9 rokov...doktorka jej dávala pamycon a milióny iných liekov kým som na vlastnú žiadosť prosila o vytery....výsledky prišli 2 dní dozadu a nasadila už ATB na 10 dni.bábätko má mesiac nádchu, strašne málo odsajem a aj tak stále chrci...dávala som jej prospan na odporúčanie MUDr ..crp 2 týždne dozadu negat...sopliky sa zhoršujú, zle sa nám kojí, zaspáva atď...odsavam raz Max 2x do dňa,..Aj vy musíte žiadať doktorky vytery ako to musím robiť za kazdym aj ja? Staršia dcéra už má tretiu detskú lekárku stále kvôli tomuto problému, nikdy netreba žiadne vytery a decko sa len dlhodobo trápi...stále je to len moja iniciatíva, oni stále má len presviedčajú že vytery netreba atď atď...pri bábätku mi včera po tretej návšteve za mesiac povedala že keď je dýchanie čisté po popocuvani, tak netreba nič jej dávať...no dnes je to ešte horšie ako včera .zase som písala mail že vyžadujem výter aj pre bábätko ..ešte spomeniem, že vždy staršej dcére ak na moju žiadosť robili vytery, tak aj vždy niečo našli...už som zúfalá, lebo keby sa spravil výter hneď na začiatku, tak by sa dcérka omnoho menej trápila a bábätko, ktoré som si istá,že tiež niečo má mohlo byť už skôr poriesene ....sorry za dlhú správu no som zúfalá a potrebovala som sa vykecat niekde
@dzulli1980 ďakujem moja...no som zúfalá...ešte spomeniem že keď bola staršia veľmi malička, tak po niekoľkých naliehaniach, že si myslím že má zápal stredného ucha ( ako decko som to mávala často ) a aj nám to potvrdili ..no horor ešte len začal..keď sme chodili každú jednu noc na pohotovosť, 8 dní mala 40 horúčky...žiadala som hospitalizáciu..stále ma poslali domov, že som paranoidna...nakoniec jej rezali vo vnútri oboch uši...toľko hnisu, čo vyšlo som nevidela v živote ..po zemi sa to lialo aj doktorka celá od toho bola..dcérka odvtedy neznesie náušničky lebo aj tie ju boleli a trhala si ich z uší .. na jedno ucho menej počuje tiež...a teraz jej na vlastnú žiadosť chcem dať vybrať mandle nosné .. na vlastnú žiadosť...ako decko som si tým prešla tiež a neskutočne mi pomohol výber mandlí....ja už neviem kde ostala Hypokratova prisaha a či naozaj už je to len o bielej mafii a neliečené dieťa=väčší biznis, lebo matka kúpi piate cez deviate len aby decku svojmu pomohla, pritom stačí dieťa poriadne vyšetriť ...a to je len jedna skúsenosť, mám ich naozaj požehnane..ale to by som mohla napísať knihu...

Žiaľbohu väčšina pediatrov si myslí, že soplík, kašlík nie je choroba, že je to normálne atď. ... romány by som mohla písať ako som s dcérou spávala pol roka v polosede, čo sa išla zadusiť hlienami a doktorka furt len nič jej nie je, moc to prežívam atď. ... keď po pol roku tohto zahlieneného stavu dostala horúčky cez 40 st. a nešli zraziť som u doktorky tresla päsťou po stole a povedala, že ak okamžite nezačne dcérin stav riešiť udám ju pre zanedbanie zdravotnej starostlivosti ... odrazu bolo všetko možné, výtery, krv atď. ... nakoniec jej zistili, na základe výterov, v nose streptokoka ... pol roka sa trápila kvôli benevolentnému prístupu pediatričky ... úplne som odvtedy zmenila stratégiu ... sople viac ako týždeň, voľnopredajné lieky nezaberajú, automaticky volám, robia výtery ... si mama, najlepšie si svoje dieťa poznáš, vieš, čo je OK, čo nie ... trvaj na výteroch aj u bábätka, žiaľbohu v dnešnej dobe, čo si nevydupeš, to nie je ... dcéru muž niesol zo školy na rukách, mala teplotu cez 40 st., išla sa zadusiť od kašľa, išli sme na pohotovosť, a tam doktor povedal, že dieťa je zdravé, že kašeľ nie je choroba, že treba ísť do Tatier, na Malorku atď. ... nech dýcha čistý vzduch ... pol hodinu na to, ako sme prišli z pohotovosti teplota 41,5 st., ani po liekoch nešla dole, dávali sme zábaly ... na ďalší deň RTG a zápal pľúc ... to by jej zrejme ani Tatry ani Malorka nepomohli ... a mohla by som pokračovať ďalšími "wau" zážitkami ... takže nie si v tom sama.