5 mesačný syn má po cikaní krvavú škvrnku. Čo to môže byť?
poradte preco mame v plienke po cikani krvavu skvrnku....nieje velka a nieje pokazdim
no tak toto je otázka na pediatra nie na forum ...
normálne to nie a príčinu určí len lekár 😒
tak s tymto k lekarovi..tu malemu nikto moc nevysetri..a dehydratacia co tu bola spomenuta, tiez nie je sranda
treba stým ísť k dr. nech sa vylúči niečo vážnejšie a určite budeš potrebovať steril.moč od drobca
moze to mat krvacanie z predkozky. Aj malicke babatka maju erekcie a vtedy sa moze kozicka troska natrhnut. Alebo to mozu byt vyzrazane soli, ak malo pije. Ale urcite zajdi s mocom k doktorke.
málo pije pridávať tekutiny ak je to svetlo ružovej farby
plne suhlasim s moon1979...to riesis tu na MK>?Ved moze mat problemy s oblickami aj s mechurom...mali sme podobny priznak a letela som k pediatricke..ona nam vypisala atb..co by nemala...podla lekarov v detskej nemocnici lebo o tyzden sme boli hospotalizovany, a v spitali ju podrobne vysetrili...diagnoza sa potrvdila mala cystitidu ale 2 mesacne dieta treba liecit pod stalym dohladom a nie ambulantne...ja vas neposielam do nemocky ale aspon daj jejvysetrit moc aj biochemicky aj kultivacne(,vobec to neboli...len treba zobrat sterilne odobraty moc k dokimu..)aby si mala ciste svedomie ze si urobila vsetko pre svoje dieta...tu ta mozno mamicky ukludnia ,ze neboj sa to nie je nic vazne len malo pije atd.ale ona nevedia presne o co sa jedna a ani nevidia do tela tvojho babatka....
treba ísť len stýmto k doktorke ja by na tvojom mieste už som tam

Je to len take svetloruzove alebo je to fakt krv? Ak je to len svetloruzove tak to znamena ze je malicko dehydrovany - ze sa menej napil alebo tak... My sme to tiez raz-dvakrat mali, pytali sme sa dr. a povedala nam toto ze si z toho nemame nic robit