icon

5 ročná má zápchu. Čo jej pomôže?

filipka3
25. mar 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

Už tri dni nebola na záchode, bolí ju bruško a nechce nič jesť???? čo jej dať aby sa mohla vykakať?

jankaroy
25. mar 2015

U nas pomaha ovocie a vela vody. Z lieciv probiotika biogaja.

martina1305
25. mar 2015

skuste srvatku - srvatkovy napoj

hameeda
25. mar 2015

skús kvapky hyak forte alebo ako sa to volá, alebo ricinový olej, alebo glycerol

zdenka226
25. mar 2015

Vypiť pohár teplej sirupovej vody a rovno šup do vane,teplý kúpeľ... keď som na nete prečítala,tak som neverila a naozaj zabralo... vo vani bola možno 3minúty 🙂

martuska46
25. mar 2015

glycerinový čípok,za 30minut je to vonku:0)synovi pomohol velmi rýchlo a bez bolesti :0)

lajlilinka
25. mar 2015

Hylak Forte je na hnačku, takže to určite nie.
Skôr jedlo - jogurt, sušené ovocie, alebo klasika slivkovy kompot...jabĺčka...A veľa veľa vody...
Možno jej to pôjde spočiatku horšie, za toľko dni musí mať chuda aj 'zátku'... Tu kým vytlaci...

varticek
25. mar 2015

A ona chce ísť kakať, ale jej to nejde? Lebo moji chlapci obaja keď mali okolo 5 rokov, tak u nich na určité obdobie nastal bojkot kakania. Ak by to bolo psychické, že ísť nechce, tak veľmi nič nepomôže, ale u nás to zakrátko prešlo.

miadi
25. mar 2015

pohar teplej vody ked nejde kakat a pridat do jedla viac vlakniny ovocie..

visna264
26. mar 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

pomôže vela vody a skúste aj sirup Symbiolac proti zápche..