7,5 mesačné dieťa má soplíky

jankap55
20. dec 2016

Ahojte mamičky. Potrebujem poradiť. Môj 7,5 mesačný syncek dostal sopliky. Každú chvíľu mu ich odsávanie a dávam mu buď morskú soľ alebo vincentku do nosa a potom odsajem. Aj keď odsajem všetko čo sa dá, aj tak malý chrapci, ako keby mal tam ešte sople. Ako mu viem pomôcť? Čo mu môžem dať do nosteka, aby sa mu uľavilo a lepšie dýchalo? Najhoršie je to v noci. Ďakujem za rady

ukulela
20. dec 2016

viac sa velmi neda si robit.odsavat treba dosledne, aby mu sopliky nezatekali ... spat vo zvysenej polohoe - podlozit matrac pod hlavou. vincentku aj priebezne viac krat denne mozes datt. resp ak uz treba daco silnejsie, tak detsky nasivin pre mimina. to nie je sprej, ale kvapky. a tiez aby si nemala sucho v izbe v noci ...

babulkovo
20. dec 2016

V noci davame k posteli misku s nakrajanou cibulou. Uvolni to dutiny a skvele pôsobi aj proti kašlu. Je to overené, funguje to všetkým mamičkám, čo poznám.

delmondo
21. dec 2016

Ako píšu baby, veľa vetrať, zvlhcovat vzduch, mokrý uterák kupostielke, nakrájaná cibuľa ku hlave, zvýšená poloha pri spánku. Pred odsatim nakvapkat morskú vodu, nechať chvíľu pôsobiť, odsať. Striedať s nasivinom. Môžeš dať aj fenistil, zmierni opuch sliznice. Na zriedenie hlienu sinupret sirup. Na zvýšenie imunity cebion multi. Tiež zvyknem dávať homeo coryzaliu, nechať rozpustiť vo vode a po lyžičkách dať vypiť aj každú hodinu.

babatkoo
21. dec 2016

My tieto dni tiez bojujeme. Davam mu 3x denne sinupret kvapky, kalciovy sirup, vit. C, nasivin kvapky a morsku vodu. Nonstop u nas ide zvlhcovac vzduchu a davam maleho spat na vankus aby mu sopliky stekali. Manzel mu spravil aj cibulovy sirup ale to sme do neho dostali iba 1 kavovu lyzicku.