8 mesačnej sa nevstrebala modrina po pôrode koncom panvovým. Poradíte?
Sme 8mesiacov po pôrode. Malá sa narodila s modrinou na celý zadok a vstrebáva sa veľmi pomaličky. Obávam sa,či sa vôbec vstrebe. Máte niekto podobnú skúsenosť? Ďakujem
Je to cudne aby sa modrina za 8 mes nevstrebala.. Skus odfotit trosku aby sme videli. A zaloz diskusiu nie otazku lebo tu moze clovek len raz napisat😁
Ahoj,dcera ma od narodenia vzadu na krku taky veeeelky cerveny flak,je to velke,ale postupne ta cervena farba bledne,no ale aj tak ratam je uz jej to ostane a to ma uz 10 mesiacov. Takze mozno mate to iste na zadocku.
Moja posledna dcera sa tiez narodila ako keby s velkou modrinou nad zadkom a taktiez sa jej to strasne dlho vstrebavalo mozno aj rok,ale zmizlo jej to nakoniec
pozri presný názov v správe o novorodencovi, aby ti vedeli kočky poradiť.
a ako Misel píše založ diskusiu 😉
moje deti vsetky tri boli od porodu dotlacene, prejavovalo sa to takym cervenym fliacikom, uplne to zmizlo do 1,5roka
Dcerka ma hemangion 20 mesiacov,už konečne vybledol,ale keď plače,hneva sa a tlačí až sfialovie. Ja ho mám tiež, mame povedali,že časom zmizne no....je červený keď plačem a keď mi je zle. Ja to mám nad nosom malý fľak ale dcérka obrovské V na čele. Prajem ti aby to dieťatku zmizlo.

Skoda, ze si to aspon kusok neodfotila. Fakt modrina? Nebude to hemangion? Neviem si celkom predstavit modrinu, ktora sa nevstrebe za 8 mes. Ten hemangion sa mi zda viac reálny