icon

8 mesačný syn má problémy s kakaním. Poradíte?

socka7
15. mar 2016

Dobry den, chcela by som sa opytat a poprosit o radu. mam 8 mesacneho synceka a ma problem s kakanim. Velmi tazko kaka az pritom place. Tekutin ma dost a co sa tyka prikrmov nedavam mu nic take co by ho mohlo zapekat. Dakujem

mamickajanka
•
15. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

nema problemy s laktozou?

lorela
•
15. mar 2016

Redšie príkrmy by som volila, t. j. viac vody z uvarenej zeleniny. Čo také jedáva?
Biele živé jogurty mu môžeš pomaly dávať, neskôr trošku ovsené vločky do nich.
A, samozrejme, keď bude problém pretrvávať, k lekárke.

ruthike
•
15. mar 2016

Jablckove pure domace - na olovrant. Ak uz nekojis tak vyvar vo litri vody trocha ovsenych vlociek (kopcovitu polievkovu lyzicu) a do toho zarabaj um. Ale uplne najlepsie je do prikrmov pridavat trochu olivoveho oleja alebo masla - no pravidelne. Creva sa tak menej namahaju

mummy01
•
15. mar 2016

Staci davat probiotika,dlhodobo

marcelatje
•
16. mar 2016

Kamoskin maly pri kazdom kakani plakal. Castokrat mu natrhlo aj tkanivo na zadocku. Odkedy vymenila mlieko za sovoje ma po probleme. Vyskusaj mozno pomoze.

lubi40
•
16. mar 2016

skus do prikrmov pridat kavovu lyzicku oleja (olivovy, repkovy, slnecnicovy, ...) to by malo pomoct a navyse sa budu aj lepsie vitaminy vstrebavat.
Alebo potom skus napr. dzemy, jogurty, cokolvek, co zrieduje stolicu. Probiotika, tiez mozu pomoct.