8 mesačný synček má piatykrát antibiotiká
ahojte mamičky napíšte kto ma podobný problém a tak často choré dietatko, ja uz neviem co mam robit aby som mu tu imunitu troska posilnila, od tretieho mesiaca sme chorý kazdý mesiac , davame probiotika pravidelne, a taktiez uz mesiac davame bio colostrum tekuté , vraj je to bomba na imunitu no neviem nam to zatial asi nepomohlo, je to drahe jak svina uz som fakt dufala ze toto nam pomoze lebo vsade som na to citala len same chvály .. a sup sme chorý znova a znova antibiotiká , prosim napiste , poradte... dakujem
@malena suhlasim, a este dodam, absolutny zaklad je VELA HODIN DENNE na cerstvom vzduchu, idealne take 4, nie ze sem-tam ideme na prechadzku 😖 . Toto by som si dala ako prioritu, radsej v noci navarim na dva dni aby som mala doobeda cas tarat sa po vonku, ale deti musia byt co najviac vonku, zvlast ked maju sople a pod.
Vcera u nas desne fucalo, tak sme boli vonku len 2x pol hodinu ale maly este raz hodinu spal na balkone v kociku, proste bez toho aby boli co najviac vonku, nebudu deti zdrave...
@luciar260
my sme sa snazili chodit von za kazdeho pocasia.. a budovat imunitu.. ale aj napriek tomu sme vela fungovali na ATB.. a stale na tych istych. lebo pani doktorke sa zdali byt vhodne aj ked z mojho pohladu neucinkovali.. zmenili sme lekarku. ta okamzite nasadila ine antibiotika a k nim probitika Actibax.. neviem si vynachvalit...pre male deti ich maju vo forme kvapiek.. kamaratka ich synovi dava uz ako klasicku tabletku.. ale maju coko prichut.. takze dieta nemusis nutit jest tabletky lebo ma pocit ze papa cokoladove lentilky 🙂 vdaka nim nam ATB zacali zaberat ovela rychlejsie ako predtym.. a su vyborne na podporu imunity.. vrelo odporucam sa na ne popytat a skusit 🙂

@soporova no tak to tiez mate s tymi detickami kadejake ☹ a to antibiotika 11 x mali vae deticky do 18tich mesiacov ??? tak to tiez poriadne vela... ja tiez neviem kde robime chybu ked sme stale chory tak ako vy pisete snazim sa vsetko robit pre to aby to bolo ok no nic nepomaha... snad pride lelo a b ude lepsie uz len v to dufam....