9 mesačná dcéra kaká 5x za deň
Ahojte baby, mala ma 9 mes. Kakala vždy len ráno po raňajkách väčšinou, už to tak bolo asi 2 mesiace. Ale teraz posledne 3x kaka aj 5x za deň, nemá hnačku, sem tam je redšie ale to asi záleží od toho co papa. Cez deň papa uz len prikrmy a v noci 2x mliecko. Čím to môže byt ? Môže to byť nejaký problém ale to nechať tak ?
Mozu to byt aj zuby. Moja dcera to tak mala ako rocna a kratko na to sa objavila alergia na kravske mlieko. Podla mna to malo suvis. Nehovorim, ze je to vas pripad, to len aby si vedela aj o inych moznostiach. Zatial to sleduj a ak jej idu zubky, je mozne, ze je to z toho.
Moj ma 2 roky a donedavna kakal 3-5x denne uplne bezne.. teraz vacsinou tak 2-4x
Mozu byt zuby. Tvori sa vtedy vela slin, nariedi sa stolica a moze jej byt viac. Neslinta nejako vyraznejsie v tychto dnoch?
Ked uz admin prepisuje nazov temy, mohol by to napisat aspon spisovne? Ci to maju len nejaky velmi nesikovny programcek?
Ďakujem Vám, mame dva spodné zúbky a dnes som si poobede všimla ze nam vyšiel vrchný očný zub, tak asi to je naozaj z toho.
@dejka77
@sivana09
@marianarem

*3 dni nie 3x pomýlila som sa