icon

9 mesačná zjedla 5 kvapiek Algifenu Neo

30. apr 2022

:( prosim mate niekto podobnu skusenost? :( zblaznim sa

Strana
z2
pribinak
30. apr 2022

Si zavolaj na pohotovosť

lindusss2016
30. apr 2022

Volaj na toxikologiu

marlent
30. apr 2022

Si si ista???

matullienka
30. apr 2022

Treba volať buď toxikologiu alebo pohotovosť .

54tinka54
30. apr 2022

Och bože 🙈 zmýlila si si fľaštičky alebo ako sa to mohlo stať?
Volaj pohotovosť alebo toxikologiu.. držím palce

autor
30. apr 2022

volala som hned ale povedali ze mi zavolaju naspat lebo momentalne mali urgentny pripad tak sa snazim upokojit inde

matullienka
30. apr 2022

Ak sa ti zdá, že sa dlho neozyvaju skús volať pohotovosť inej nemocnice alebo 155

barus26
Autor odpoveď zmazal
bubuzu
30. apr 2022

http://www.ntic.sk/ sem volaj sú tam nonstop

marlent
30. apr 2022

Volaj toxikologiu nie pohotovost

joesvk
30. apr 2022

Myslím, že nič jej nebude. 5 kvapiek je mini dávka.

koniarova
30. apr 2022

@joesvk tiež si myslím.

marca12
30. apr 2022

Ako vies,ze prave 5 kvapiek a nie 6,7,ci 4?

daniela1911
30. apr 2022

@marca12 podľa mňa jej chcela dať 5kv niečoho iného a nakvapkala Algifen…

koniarova
30. apr 2022

@marca12 tak asi sa zmýlila a nakvapkala jej namiesto niečoho. Napr. vigantolu. Ale to samozrejme len hádam.

alzbeta311
30. apr 2022

@daniela1911 tiez si myslim napríklad fenistilove kvapky

daniela1911
30. apr 2022

@alzbeta311 tie ma presne napadli, tiež tmavé sklo…

barus26
30. apr 2022

@daniela1911
@koniariova tiež ma jedine toto napada

yoxinka
30. apr 2022

9mesačné bábo si isto samo nedalo Algifen, takže autorka aa zrejme sekla a kvapla jej to namiesto Fenistilu, Vigantolu hocičoho ona sama. Pozerala som si príbalový leták, môže sa to od 10rokov a dávka je tam 15-20kvapiek … pri 9mesačnom dieťatu mi 5kv príde celkom dosť 🤷‍♀️. Ale myslím, že nejaká dráma strašná to nebude, možno bude spavá, alebo čosi, ale nejaké mega trable to asi nebudú. No nie som farmaceut, takže len tak laicky. A @autorka si bude musieť dávať bacha, čo kvapká … 🤷‍♀️

marca12
30. apr 2022

@daniela1911 tak to uz dava zmysel,ufff. Som zvedava,ci sa jej ozvali naspat

yoxinka
30. apr 2022

Algifen je analgetikum, nie betablokátor … ja myslím, že z 5kv bude bábo možno spavé, nič viac … nechcem to zľahčovať, ale myslím, že to bude ok, neboj.

autor
30. apr 2022

@yoxinka ano presne tak, vsetci sme chori, cela domacnost, kazdy uziva nieco ine, vylozila som si lieky, ktore si ideme dat. proste na nervy :((( volali mi späť, ze nemaju o tom ziadne informacie, nevedeli mi poradit, odporucili mi ju sledovat a dat ju vysetrit lekarom. Stale ju chodim pozerat ona samozrejme uz davno spi, zatial jej nic nie je a pekne spinka. Neviem ci ju mam zobudit a ist s nou na pohotovost alebo ju sledovat celu noc ci dycha…osobne si myslim ze nic sa nestane, povedali mi ze len jedna latka z toho lieku jej moze uskodit ale ani nevedeli povedat ze ako..

autor
30. apr 2022

kazdopadne urcite celu noc nezaspim od nervov takze asi budem v pohotovosti ja

koniarova
30. apr 2022

Možno pre kľud duše ešte zavolaj na detskú pohotovosť.

matullienka
30. apr 2022

Skús ešte či sa ti nepodarí dovolať na tú toxikologiu, predpokladám, že ak by šla na pohotovosť tak vás nechajú v nemocnici na pozorovanie

autor
30. apr 2022

@matullienka to bola odpoved z toxikologie

matullienka
30. apr 2022

Aha ja že z pohotovosti

matullienka
30. apr 2022

Poprípade možno skús tú pohotovosť možno budú mať nejakú skúsenosť poprípade poradia čo treba sledovať u dieťaťa

yoxinka
30. apr 2022

Ja si myslím, že jej nič nebude. Ale chápem ten stres. Môj malý, keď mal 10mes odkusol z koreňa orchidey. Tiež som bola z toho dobre pototo. Neboj, nič jej nebude. Len tak laicky, áno, Algifen sú silné lieky, sú od 10rokov, ale zjedla 5kvapiek, RAZ. Asi by som tiež nespala celú noc, ale myslím, že bude ok, neboj.

matildam
30. apr 2022

Normálne si zavolať na urgent najbližšej nemocnice a opýtať sa, či je to podľa nich naozaj akútne - či treba okamžite prísť alebo dieťa stačí celú noc pozorovať. Majú skúsenosti a z mojej vlastnej skúsenosti - ochotne po telefóne poradia.

Strana
z2