9 mesačný syn veľa kaká
Ahojte, chcela by som sa poradiť či niekto nemal podobný problém...môj malý 9mesacny posledné 2tyzdne veľa kaká. Stolica skontrolovala bez nálezov...posledné dni som si všimla že jedlo cez neho len prejde....že mu dám o 12 polievku a už o 15 ju vykaka.... doktorka rieši len to nech prestanem jesť mliečne výrobky,lebo malý je ešte aj kojeny. No nekojim ho už toľko žeby to mal byť problém.
@spurky Aj nas syn v tom veku mal super rychle travenie. A tiez som nasla velakrat kusky zeleniny. Nikdy som nemyslela ze by to mohlo znamenat nieco zle. Myslim ze pokial ma stolica relativne dobru konzistenciu a farbu, tak by to nemal byt problem.
Polievka je predokladam jednoducha zeleninova... to necudo ze to nim prejde do 3 hodin.
Celiakia
@marcellka32 to som aj ja vravela doktorke, ale tá mi po vedela že to je ešte skoro aby mal.
@andreatytler tak stolica má farbu podľa prikrmov....chuti mu všetko kde sú paradajky takže je aj takej farby
@spurky Mozno papa privela paradajok. Citala som clanky kde odporucaju paradajky az od 10-12 mesiaca. Skus vynechat na par dni, alebo aspon znizit mnozstvo a pozoruj ci sa zmeni stolica.
@andreatytler no to by som rada 🙂len nás malý je vyberavy a domácu stravu mi nechce najviac mu chutí kúpené.....a v každej sú paradajky.....ale skúsim ho nejak oklamať🙂

@spurky nejdu mu zuby? Vtedy zvyknu deti častejšie kakat