icon

9-ročné dieťa je naviazané na hračku

6. okt 2023

Cim je to, ze niektore deti sa velmi naviazu na hracky? Prezili nejaku traumu, maju pocit nedostatocnej lasky, prilis skoro ich rodicia dali spat same, ci proste len tak? Dnes som sa dozvedela o 9 rocnom dievcati, co vsade nosi jednu hracku, ktora sa ani oprat nemoze, lebo inak je problem. Ked ju zabudli vo Viedni, o tyzden sli pre nu...

Strana
z2
mamusa123456789
7. okt 2023

Dcéra má pôvodne ružového, teraz už sivého, zajaca od 1,5 roka, teraz ma 8,5 roka a je to jej miláčik a spáva s nim, keď je chorá všade ho vlaci so sebou, nie je ani jedináčik... Zajačika som kúpila v tescu pred veľkou nocou asi za 4e susedovi na sibacku, keďže mal 3 mesiace a coko vajco by mal na salame(samozrejme modrého) a dcére som vzala ružového, lebo sa mi neskutočne páčil, sused ma zajačika doteraz na salame, ale jeho mladšia sestra ho tiež všade trepe so sebou a tiež je už sivý... Ten náš je už obsity všade kde sa len dá... A to ste mali vidieť tie scény, keď raz bola pre ňu svokra v škôlke a zabudla zobrať Zajačika Milovaného, som si myslela, ze ani nezaspi, ale po asi 2 hodinách plaču, akoby sme ju krajali zažíva, zaspala od vyčerpania... Mne moja mama vyhodila môjho medvedíka, keď sa roztrhol a stále mi je za ním smutno a to mam 31 rokov

mamusa123456789
7. okt 2023

A najmenšia ma už tiež už nábeh na zajačiko maniu, tiež to bolo kúpené v tescu, tiež na veľkú noc 🙃 a je to zajačik s brumik balíčka, myslím z pred minulého roka, keď tam bol Bob s dvojice Bod a Bobek, kým nie je Bob v posteli, tak nezaspi... Ešte, ze synovi je to jedno, hlavne ma niečo s motívom marshalla s labkovej patroly, ale s tým problém nie je, lebo on ma doslova všetko paw patrol, od obliecok, cez pyžanozky, hračky, všetko labkova patrola... Akurát jedny tepláky nemá labkova patrolu a tie odmieta nosiť 😁

Strana
z2