Abces na obličke u 10-ročného dieťaťa
Dobrý deň dcera je už druhí krát v nemocnici kvôli neznesitelnim bolestiam a po mesiaci jej predvčerom zistili ze ma dva zápalové abcesi na obličky podávajú jej antibiotika ma niekto skúsenosť z niečím takým?
@nikolla19986 super, že sme sa dozvedeli meno tvojho dieťaťa, aj rodné číslo, mená doktorov,...na parádu
@nikolla19986 super, že sme sa dozvedeli meno tvojho dieťaťa, aj rodné číslo, mená doktorov,...na parádu
@martul vymazala som
@martul nevidajdruj sa keď nevieš nič
@martul nevidajdruj sa keď nevieš nič
@nikolla19986 prečo sa nemôžem vyjadriť? 😁 Načo si potom mazala údaje?
@nikolla19986 prečo sa nemôžem vyjadriť? 😁 Načo si potom mazala údaje?
@martul choroba ti je na smiech ti hlupána jedna
@martul choroba ti je na smiech ti hlupána jedna
@nikolla19986 ty máš asi také jednoduchšie myslenie, že? Kde sa ja smejem z choroby? Ja sa smejem na tom, že ty mi ideš určovať či sa môžem alebo nemôžem vyjadriť!
@nikolla19986 ty máš asi také jednoduchšie myslenie, že? Kde sa ja smejem z choroby? Ja sa smejem na tom, že ty mi ideš určovať či sa môžem alebo nemôžem vyjadriť!
@martul nevijadruj sa tam kde niesi potrebná poučovať môžeš.len svoju rodinu a kamošov toto není téma o láske alebo o veciach tak skroluj ďalej lebo karta má dva strany a budeš potrebovať niekedy tiež radu a môžeš sa nájsť tu
@martul nevijadruj sa tam kde niesi potrebná poučovať môžeš.len svoju rodinu a kamošov toto není téma o láske alebo o veciach tak skroluj ďalej lebo karta má dva strany a budeš potrebovať niekedy tiež radu a môžeš sa nájsť tu
@nikolla19986 ty kokso, ty si úplne mimo. Tak ja ťa upozorním, že si zverejnila súkromné údaje a ty ma zato takto urážaš a osočuješ? Ty píšeš úplne odveci, absolútne nie so schopná pochopiť, čo ti píšem a na čo reagujem
Mimochodom prestaň mi vypisovať tie stupídne úbohé súkromné správy, nezosmiešňuj sa viacej

@nikolla19986 Je to určite absces? Nie nefroblastóm (Wilmsov nádor), angiomyolipóm, neuroblastóm, …? ZS