Plod tlačí na obličku

nanka888
20. aug 2022

Ahojte baby, je to niekto s podobným problémom? Som v 23. tt. Už 4. deň som v nemocnici kvôli bolestiam na pravej strane podbruška a krížov. Ešte čakajú na nejaké výsledky ale podľa urológa je všetko ok len plod veľmi tlačí na pravu obličku. Tie ktoré ste mali podobný problém prešli Vas tie bolesti alebo čo nakoniec pomohlo?

zuzkaa1991
20. aug 2022

@nanka888 ja som mala zväčšenu oblicku ci co nevedel.ci.mam kamen alebo plod tlaci zevraj mi slabo odtiekal moc ci co len som bola sledovana kedze tej stent.ci co davaju som je chcela mala som bolesti ktoré. Sa.dali.prezit....skratka ak.by som dostala.oblickovu.koliku tam vtedy by sa riesilo ;)

liloastitch
20. aug 2022

@nanka888 ja som mala tento problém v druhom tehotenstve, najskôr tlačil syn, neskôr keď sa posunul už bol problém celková váha plodovky (mala som jej veľa). Vyústilo to do problémov s močením, oblička zväčšená prestavala fungovať, telo začalo veľmi zdržiavať vodu, zaviedli mi stend, nepomohlo, zápal obličky, obličková kolika. Pár dní pred pôrodom mi aj odobrali časť plodovej vody, vtedy sa mi trochu uľavilo od bolesti. Prešlo to žiaľ až pôrodom, aj to nie úplne, oblička správne nefunguje ani teraz. Tie bolesti boli fakt príšerné, kontrakcie boli oproti tomu prd.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre