icon

Aké máte skúsenosti s Cordycepsom?

daducha
5. mar 2010

Ahojte,

kamarátka má u detí výborné skúsenosti s Cordycepsom, odkedy ho berú nepoznajú ATB.Mám často chorého staršieho syna a tak hľadám ako naštartovať jeho imunitu.Ak s ním máte skúsenosť,prosím sem s ňou.

ludka707
7. máj 2016

@centrumvitalita to, čo som sem pridala, tie tri typy užívania sú odporúčania na základe popísaného problémy od pána z vami odporučenej stránky. tak verím, že to pomôže tak, ako uviedol

centrumvitalita
7. máj 2016

a ja sa len podivujem, ze ake preparaty pouzivate a ste pripraveni davat detom - uz od zakladu su tu same klamstva. Ziaden Cordyceps co dostanete do ruk nepochadza z Tibetu, ale z umelch pestovatelskych fareim. Cordyceps z Tibetu sa neda zaplatit, nakolko 100 gram stoji cca 1400 Eur 😉
ja osobne doverujem len preparatom, kore maju nezavisly atest - na povod a obsah a cistotu a samozrejme na udaj obsahu polysacharidov, ktore urcuju vlastne jeho ucinnost - inak si mozete nastruhat mrkvu a spravite lepsie.. a bude to aj lacnejsie.

centrumvitalita
7. máj 2016

@ludka707 opat hovorim, ze rovnake symptomy mozu mat inu pricinu.. mozno sa to tazko chape..

ludka707
7. máj 2016

@centrumvitalita no myslím, že touto debatou sa delako nedostaneme. na jednej strane hovoríte, že to treba prejednať so skúseným človekom, na druhej po prejednaní (dokonca vami doporučenej osoby) mi poviete, že ale záleží od príčiny. Ako chcete príčinu skúmať? Je to čistý nezmysel. K príčine sa nikdy nedopátrate. Pretože jednoducho ked niekto prechladne, tak proste prechladol. Ked niekto kašle, pretože prechladol a zatekajú mu hlieny, tak proste kašle. Kde tu chcete hladať príčinu? Nad čím sa zamýšľať a čo skúmať? Tu nie je čo k skúmaniu a ani si neviem takú analýzu a diagnostiku predstaviť..... Nehnevajte sa, ale točíte sa v kruhu bez konkrétností a jasného vyjadrenia. Doteraz ste nedali jednu jasnú odpoveď, prípadne odporúčanie, ked hovoríte, že ste v tom študovaný, len hovoríte, ako je úplne všetko, kto tu čo napísal , úplne zle....

centrumvitalita
7. máj 2016

@ludka707 kto chce a komu ego dovoli - pochopi.. my tu neriesime len nejake prechladnutie..to uz je len dosledok.. a riesime imunitu, cize aby niekto len tak napr neprechladol - napriklad. takze vas postoj je zavadzajuci.. ja hovorim, ze jedna vec je teoria, a ked chce niekto riesit pricinu - ako to v celostnej medicine chodi - je potrebny celkovy pristup a diagnostika.. tcm nefunguje ze ked vas boli hlava - date si tabletku.. to ze ste si vynali jeden sprofanovany produkt, lebo si ho osvojili sietovi dealeri, neznamena, ze prostriedok sa bude spravat podla vasich predstav. Pokial teda chcete pochopit, ako to funguje, treba pochopit system.. to ze si neviete predstavit diagnostiku - neznamena ze neexistuje. Ludia tu riesia napriklad imunitu svojich deti.. ale bez kontextu..lebo s tym suvisi napriklad neoddelitelne aj riesenie stravy

nikoletka_h
7. máj 2016

@centrumvitalita ako pisala @ludka707 nedavate ziadne jasne odpovede... Akurat ste ma vylakal tak,ze ani zaspat neviem.Prosim o odpoved na tuto moju otazku: Mohla som dcere nejako ublizit,ked som jej pol roka podavala cordyceps kazdy den ??? Mne to proste fakt neide do hlavy. Tesila som sa tomuto preparatu,povazovala som ho za zazrak, lebo skutocne pomohol. A teraz som na vazkach,ze kde je pravda!!!?!?

miroslavapo
8. máj 2016

@centrumvitalita paci sa mi,co tu pisete,dava to zmysel,ale mozete nam napisat,ci ten Kordyceps mohol dietatu nejako ublizit? Taktiez som ho davala dcere, nie sice dlhodobo,ake davala..... tu sttavu akceptujem, ta narobi aj viac nez 50% vsetkeho zla....

centrumvitalita
9. máj 2016

@nikoletka_h vy davate detom napriklad aj sama antibiotika??:. ked ano, tak je to vasa vec.. ale cordyceps je vlastne prirodne atb.. a mal by ho nasadzovat "lekar" alebo praktik - terapeut tcm s patricnym vzdelanim.. lebo ako vidite - nemate k tomu patricne informacie.. nieje vam to trocha divne?.. ze dava te detom nejaky preparat a vlastne o nom nic neviete?.. a omilem tu uz dookoloa niekolkokrat, ze preparaty co su tu prezentovane, sa akurat cordyceps volaju.. takze ked poslete link - ze toto som davala - poviem svoj nazor ci to je smejd, alebo nie.
Opakujem - solidny preparat je koncentrat 20 nasobny.. z takeho je preventivna davka cca 100 mg denne od 3 do 7 r a 200 mg od 8 do 12 r, Da sa porovnavat preparat len taky kde aj uvedu co predavaju.

centrumvitalita
9. máj 2016

@miroslavapo viz moja posledna odpoved.. neviem aky ste davali..

centrumvitalita
9. máj 2016

https://www.facebook.com/centrumvitalita/ ked chcete, najdete ma tu.. sem moc nechodim a asi ani nebudem ..pekny den

gabikavonbratislava
12. júl 2016

Pri citani o pozitivach cinskych vyrobkov TIENS-Biocolostrum ma napada iba slovo HERBALIFE. Ako vykapali za tych 15 rokov a to boli kuzelni obchodnici aj vyrobky!

Naspat ku cinskemu Biocolostru:

!) "..co z prirody uz moze uskodit"
Aj taky obycajny prirodny list Oleandra. Vysoko jedovata otava, voci ktorej neexistuje ucinna pomoc!

1) "..deti do 1r. odporucane uzivat napr. s tvarohom"
DETI do 1r. nesmu uzivat tvarohove vyrobky z dovodu vyssieho obsahu bielkovin, ktore ich maly detsky organizmus-oblicky, nedokazu spracovat. Je to pre oblicky velka zataz.

2) "udržuje zdravé kosti, zuby, podporuje činnosť srdcového svalu a celkovú svalovú činnosť. Ukľudňuje nervovú sústavu, chráni pred depresiou, stratou pamäti ale aj pred bolesťami kĺbov"
KTORE dieta do 4r. ma tieto problemy realne diagnostikovane????????

3) "moderné biovýskumy inžinierstva v číne"
ANI čínsky cesnak nechceme jest, ale modernej cinskej medecine doverujeme....

4) "kalciovy prasok z kosti mladych teliat"
V akom prostredi sa pasu cinske taliatka vidime na neskutocnych anomaliach hlavne z ciny (aj indie). Dvojhlave teliatka tam nie su ziadnou raritou.

5) "zlepsuje rozumove schopnosti deti"
Nobela z deti na pockanie neurobi. Genetika, zdravie rodicov, nedostatok zinku v tehotenstve a samozrejme aj rozumova vyspelost rodicov predurcuju buducnost dietata... Odskusajte na etnickej mensine...

6) Kalcium
Kalciu, teda vapnik POMAHA ukladaniu potrebneho vitaminu D v tele. Ak naozaj chyba, pomoze obycajny MAK, orechy, sardinky, sezam, acidofilne mlieko, kysle mliecne vyrobky. Podobne ako s vit. C, tedlo dokaze spracovat iba urcite mnozstvo vapnika, ktore prejde crevami. Zbytocne vysoke pravidelne a dlhodobe davky kalcia (aj v prirodnej forme vo vyzivovych doplnkoch) odrovnaju detske oblicky na tolko, ze dieta bude casom pravidelnym pacientom urologa s oblickovymi kamenmi.

7) Zelezo - chyba naozaj v organizme? Mate vysetrenie krvi?????
Davajte detom jablkovu stavu so stavou z cervenej repy. Mame ich na SK dostupne 12 mesiacov v roku. A pomahaju.

8) Zinok - chyba naozaj v organizme? Mate kozne problemy? Mate vysetrenie krvi?????
Zinok mame aj "v kuchyni": hrach, fazula, vajcia, tekvicove semienka, tmave maso, hydina, vnutornosti, arasidy, spargla...

Kym nacpete do vlastnych deti nieco, citajte pozorne pribalove letaky a poradte sa s odbornikmi a nie vyskolenymi predajcami, ktori vedia, CO VAM POVEDAT, aby ziskali svoju predajnu marzu.

Robia cisty biznis, ako kazda ina firma vyrabajuca lieky/vitaminy/doplnky.

gabikavonbratislava
12. júl 2016

@daducha Radite bez odskusania a na zaklade odporucani dilera!

gabikavonbratislava
12. júl 2016

@ludka707 TESIM sa, ze citam slova zdraveho rozumu. Ide o dilerstvo v style Herbalife. Samozrejme v e-shopoch uvadzaju uuuuplne dole potrebu konzultovania s lekarni a pod., ale odborne stanovisko ziadny predajca-instalater neda. Nikto neprezije svoj zivot bez kasla, soplikov a pod. Ked pridu, pobudnu 7 dni a odidu. Vhodna obuv, oblecenie, prostredie, napoje a jedla spravnej teploty dokazu pomoct vyhnut sa prechladnutiu.

A namiesto cinskych sirupov (ved vidime, ake postavy a anomalie maju nielen zvierata v Cine) treba dat detom u nas dostupne nase potraviny na pokrytie davok vid.D, vapnika,zinku,zeleza. Ved z Ciny ani cesnak nechceme...🙂

gabikavonbratislava
12. júl 2016

Ak bude dieta v spotenom tricku a mokrymi vlasmi behat po klimatizovanom nakupnom centre NIC ho neochrani pred soplikmi, alebo prechladnutim. Ziadne vit.doplnky z Ciny!

ludka707
12. júl 2016

@gabikavonbratislava 🙂 nemôžem s vami úplne súhlasiť 🙂 s Cordycepsom mám veľmi dobré skúsenosti, čínska medicína ma zaujíma (viac ako chemická, priemyselná) a Čínu ako krajinu mám rada 🙂 nie všetko odtiaľ je dobré, možno kvalitné ale veľa vecí áno. Je to krajina, ktorá je daleko, daleko pred nami, rozvinutá, produktívna, vážená vo svete a jej tradície sú veľkolepé aj v medicíne 🙂 stavajú skôr na skúsenostiach z prírody, zo zeme, nie len na chemických zlúčeninách z labáku a to sa mi páči. Dnešný "západný svet" už stratil súdnosť dávno

davidlinek
23. júl 2016

Dobrý deň.
Chcel by som Vam povedať, že čím viac cordycepsovych kapsul, alebo čím viac prášku si zarobíte, tym lepší bude jeho učinok na vaše telo.
Je to prirodny produkt čiže sa nie je čoho báť. Ja mam jedno balenie ktore má 60 kapsúl a davam si trikrat denne 5kapsúl. Nevydrzí to dlho ale ucinok bude rychlejsi, aj ked to beriem iba preventivne.
Co by som este odporucil je Reishi, Morinzhi, Levia hriva( Lions Mane), spirulina 🙂
Pekny den

davidlinek
23. júl 2016

@ludka707 mate velmi velku pravdu a so vsetkym s vami suhlasim 🙂

ludka707
23. júl 2016

@davidlinek neviem síce presne, čo máte na mysli, lebo príspevkov som tu napísala viac, ale dakujem :D

ludka707
23. júl 2016

@davidlinek a inak áno, cordyceps s reishi a betaglukánom kombinujem aj ja na základe odborného doporučenia a teda ked na mňa príde akútny stav, tak denne minimálne 6kapsúl cordycepsu a 6 kapsúl betaglukánu

leenkaa2708
20. nov 2016

No tak my pouzivame vyrobky od tiens vela rokov cela siroka rodina a ucinky su urcite dobre za mna ano pomohlo velmi najcastejsie je u nas cordyceps zinok a vapnik

mojmaminka
6. jan 2017

@centrumvitalita Neviem ci ste poculi o 100% Cordyceps sinensis , nie je lacny ale ten produkt od DXN je bezpecny a kludne moze pouzivat kazdy. Ak by vas viacej zaujimalo mozem vam dat aj web stranku . Som zvedava na vasu odpoved. Dakujem

janiiiii
6. jan 2017

@mojmaminka no ja mam len z nim dobre skusenosti aj z vyrobkami tiens neni nad ten cordyceps ...len ta cena no☹

mojmaminka
6. jan 2017

@janiiiii aha, myslite dobre skusenosti s vyrobkami od tiens?

tinka3636
30. okt 2017

Predam vyrobky tiens za nizsiu cenu...navrhnite si...predam len ako balicek...postovne hradim ja...

lailaveve
10. feb 2018

@saxana ak sa mozem opytat kde byvate pripadne ku ktoremu cinskemu lekarovi ste chodila?..bola by som velmi vdacna za info kvoli synovi🙂vopred vdaka

mailo29
23. máj 2018

@nikoletka_h
Ahoj, aké dávkovanie dávkovanie cordycepsu je vhodný pre stvorocne dieťa..má pľúcneho streptokoka +ďalšie zvieratká 🙄
Už skoro rok pravidelne infekty dýchacích ciest..
Máme ho od tians no nič o dávkovaní pre dieťa tam nie je 🤨
Vďaka

leenkaa2708
23. máj 2018

@mailo29 my mame 7 rocnu a chytila virus v bazene -vyrazky a mame uzivat tyzden rano o 9 a vecer o 7 a tyzden raz rano o 9 dalsi den vecer o 7 ale ako prevencia sa dava na jar/ jesen ked mala mala rok tak som jej davala len na spicku noza

leenkaa2708
23. máj 2018

@tinka3636 mozem sa spytat co vsetko tam je a aku spotrebu to ma? Je to zatvorene?

mailo29
23. máj 2018

@leenkaa2708
Mmm , ďakujeme... a nemate kontakt na niekoho kto by s tým vedel odborne poradiť?

leenkaa2708
23. máj 2018

@nikoletka_h nebojte sa nemohla ste uskodit my v spolupraci s dr sme davali uz od mala a opakujeme pravidelne a je urcite lepsi nez chem atb