icon

Aké máte skúsenosti s Cordycepsom?

daducha
5. mar 2010

Ahojte,

kamarátka má u detí výborné skúsenosti s Cordycepsom, odkedy ho berú nepoznajú ATB.Mám často chorého staršieho syna a tak hľadám ako naštartovať jeho imunitu.Ak s ním máte skúsenosť,prosím sem s ňou.

Strana
z7
leenkaa2708
23. máj 2018

@nikoletka_h este ak mozem podotknut je to prirodne atb takze vkuse cely rok by sa nemalo davat z toho dovodu ze telo si zvykne nan a imunita zlenivie jeho vlastna tak treba na cas vysadit napr my leto zimu nedavame a davame v obdobi ked je najviac chorob na jar a jesen vzdy kuru

leenkaa2708
23. máj 2018

@mailo29 mam mozem dat blizsie info do spravy ale nevie uplne top po slovensky 😉

mailo29
23. máj 2018

@leenkaa2708
Oki..tak vás poprosím o kontakt😉

mailo29
6. jún 2018

Dobrý.. nerada by som sem uvádzala t.c...staci poslať do internej pošty na môj nick 😉

toskanka
18. dec 2018

Dobrý deň, chcela by som oživiť túto debatu a opýtať sa na vaše skúsenosti s užívaním Cordycepsu pri autoimunitných ochoreniach. Cordyceps obsahuje jangovú aj jinovú zložku a považuje sa tak za liek, ktorý má imunomodulačné vlastnosti, imunitu na jednej strane stimuluje a na druhej strane hyperaktivitu imunitného systému potláča. Konkrétne stimuluje jang ľadvín, ale zároveň vyživuje jin pľúc, aby nedošlo k "prejangovaniu" organizmu.

pikuli
10. nov 2020

@gabikap86
@miko1963 ahojj ten cordycepss u vás môžem kúpiť?

pikuli
10. nov 2020

@tinka3636 ahoj mňa to zaujima

adriannasvk
16. dec 2020

@toskanka ahoj prosim ta,zacala si uzivat,alebo uzivas ten cordyceps? Ja som ho zacala uzivat lebo mi zistili zvyseny reumatoidny faktor,mam bolesti,reumatolog este reumu nepotvrdil ale toto som objavila,zacala som to uzivat a pomohlo mi to od bolesti. Len pozeram,ze ich je na trhu vela,tak ci mas nejaku osobnu skusenost,ktory je naj podla teba😊 s jednou dr som sa rozpravala a jej mama to uziva uz 5 rokov a velmi jej to pomohlo

mata1278
28. aug 2022

@nikoletka_h dobrý deň od akého liečiteľa ste kúpili cordyceps máte kontakt aj ja potrebujem pre seba a syna

mata1278
28. aug 2022

@nikoletka_h dobrý deň odkiaľ kupujete cordiceps resp aké balenie ? Ďakujem

mata1278
28. aug 2022

@laxity dobrý deň v akej cene sa dá u vás objednať cordyceps?

Strana
z7