icon

Aké nesvrbivé vyrážky to má moja dcérka?

marinacernos
10. máj 2020

Dcerka to ma uz cca 2tyzdne, najprv sa objavilo iba na ruky dr povedat ze to je ekzem, dal krem to trosku zmizlo ale hned na to sa objavilo na brusku, nohach(stahnach) a aj na druhej ruke... Fenistil kvapky jej davam uz 4dni (po telefonate z Dr) ale vobec nezaberaju, mam pocit ze sa to rozsiruje... Mlieko, sladkosti, ani nic take nepapa uz vise tyzdna... Nesvrbi ju to..ani ziadne ine priznaky nema, iba tie vyrazky...

Aké nesvrbivé vyrážky to má moja dcérka?Aké nesvrbivé vyrážky to má moja dcérka?Aké nesvrbivé vyrážky to má moja dcérka?Aké nesvrbivé vyrážky to má moja dcérka?
Strana
z2
1alusa1
20. máj 2023

@blableblu za nas tiez, samo to postupne mizne 🤷‍♀️ mame do kupela locio, ovseny kupel, hydratujeme pokozku lahkym telovym mliekom alebo ked to svrbi natieram bepanthen sensiderm. Davala som dcere fenistil kvapky rano a vecer, neskor nam to dr zmenila na aerius na vecer, kym ju to svrbelo.

mirka193
14. jún 2023

My sme mali niečo podobne, bojujeme s tým od polky mája. Najprv to začalo malými červenými bodkami a potom mala obrovský červený fľak na pravom boku. Dr nasadila kortikoidy, brala ich 5 dní ale znova sa jej robia bodky.

marinacernos
autor
15. jún 2023

@mirka193
My sme pouzivali asi vsetky kremy co existuju, vobec nic nepomohlo...
Nakoniec to same zmislo po dost dlhej dobe... Cca 3-4mes.

Strana
z2