icon

Aké sú prejavy refluxu okrem vracania?

celess
27. máj 2015

Ako sa u vasich deti prejavil reflux, okrem vracania? je tu niekto taky, komu dieta nevracalo, napriek tomu malo reflux? ake su priznaky?

lavazzake
•
27. máj 2015

Aj kasel moze byt priznakom refluxu...vracajuci sa obsah zaludka drazdi na kasel...

jeemima
•
27. máj 2015

kasel alebo ckanie alebo "len" nespokojne dieta ...dieta nemusi hend vracat staci ze sa mu to tam z bruska vracia a ono to ako keby teba palila zaha....

janelle5
•
27. máj 2015

Moj syncek mal tichy reflux a vsimla som si to len ze po nakrmeni mal o par minut mliecko naspat v puse, stale akoby nieco prezuval. A niekedy to bolo aj po pol hodine alebo po hodine. Na gastre to potvrdili.

mamutka
•
27. máj 2015

nas mal skryty reflux. Papal pomalicky, dojcenie trvalo aj 50 min a onedlho sa opakovalo, kedze musel papat po malych davkach. Nezvrackal nikdy. Takze keby som sla podla rad mudrych skusenych starsich - krmit max 20 min a kazde 2 hodiny, tak si tyram dieta, ktore inak proste jest nemoze, aby sa nepozvrackal.

fopka
•
27. máj 2015

jemine,o tomto by som vedela roman napisat. Ckanie a potreba neustale grgat, ked sa nevygrgal, plac, dvihanie stiav,ako keby palenie zahy. Do roka a pol sme s tym bojovali

uhnakova
•
27. máj 2015

Nasa dcerka mala tichy reflux, po vypiti mlieka zacala za par minut priserne hikat, grgat a stonat. Prve dva mesiace to trvalo okolo hodiny az dvoch po papani, prakticky pretrpela cely cas medzi dvomi jedlami, spala len v kociku pri hojdani alebo na rukach pri hojdani. Potom som jej zacala davat antirefluxne mlieko a zlepsilo sa to, hikala len pol hodiny po jedeni, co bola pre mna nekonecna ulava najma v noci, konecne som co to pospala. Preslo ju to behom piateho mesiaca, od siesteho mesiaca papa obycajne UM.

mirkamurko
•
27. máj 2015

Moja malá reflux,prehýbalo ju až do luku stále sa pučila a grckala.

ellca123
•
28. máj 2015

dcera ma 16 a do dnes odrgrava pri sporte/bola preliecovana/
a rada spi vysoko,myslim si ze sa jej v noci vsetko zo zaludka prelieva a pali ju to ,tak prisla na to ked spi na vysokom vankusi ze nema problem v noci