icon

Aké sú to vyrážky u trojročného dieťaťa?

Včera o 19:19

Povodny nazov: Ake su to vyrazky?
Maminy, prosim vas, syn 3r ma taketo nespecificke vyrazky, pred cca tyzdnom mal len zopar na nohe, mysleli sme ze stipance, lebo to tak vyzeralo. Ale neskrabal sa. No a pred 3 dnami sa mu vyhadzali na jednej ruke vo vacsom mnozstve. Na nohe uz nema nic, ziadny pluzgier ani chrasta sa nevytvorila. Dnes pribudlo zopar v oblasti pasa akoby pod gumkou na trenkach a asi 2 na nohach. Mne to nepripada ako kiahne, najma preto ze sa vobec neskriabe, nema teplotu a nema to vobec na hlave, trupe, chrbte. Po vyse tyzdni uz by musel byt podla mna vyhadzany cely. Mate nejaky napad co to je, mali ste to niekto? Dakujem.

Aké sú to vyrážky u trojročného dieťaťa?
anonym_e48c52
Včera o 19:25

@anonym_autor kiahne to niesú. Podľa mňa buď alergia, alevo štípance. Nikto iný to nemá? V izbe spí sám?

autor
Včera o 20:03
@anonym_e48c52

@anonym_autor kiahne to niesú. Podľa mňa buď alergia, alevo štípance. Nikto iný to nemá? V izbe spí sám?

@anonym_e48c52 doma spi sam, teraz uz 2 noci spi na navsteve s nami v izbe, nikto iny to nema

novapopradcanka
Včera o 20:38

@anonym_autor Vyzera to ako 7.choroba,alebo choroba ruka-noha-usta.Nemal pred tym teplotu,afty,bolesti hrdla?Pisete,ze nic z toho asi.Tak ma miernejsi priebeh-len kozny nalez.Pluzgiere alebo cervene flaky by mali byt na aj na dlaniech,ploskach noh.Pluzgiere sa postupne zhoja,plosky noh,alebo dlane sa zvyknu osupovat potom.

ankare
Včera o 20:39
@anonym_autor

@anonym_e48c52 doma spi sam, teraz uz 2 noci spi na navsteve s nami v izbe, nikto iny to nema

@anonym_autor Spíte niekde inde, odkedy to má? Mne to príde ako štípance.

autor
Včera o 20:47
@novapopradcanka

@anonym_autor Vyzera to ako 7.choroba,alebo choroba ruka-noha-usta.Nemal pred tym teplotu,afty,bolesti hrdla?Pisete,ze nic z toho asi.Tak ma miernejsi priebeh-len kozny nalez.Pluzgiere alebo cervene flaky by mali byt na aj na dlaniech,ploskach noh.Pluzgiere sa postupne zhoja,plosky noh,alebo dlane sa zvyknu osupovat potom.

@novapopradcanka na dlaniach ani chodidlach praveze nema vobec, nemal ani teplotu ani hrdlo nic z toho

autor
Včera o 20:48
@ankare

@anonym_autor Spíte niekde inde, odkedy to má? Mne to príde ako štípance.

@ankare spime 2 noci inde, ale mal to uz aj doma ale len uplne minimum a pred cca tyzdnom na nohach, vtedy sme mysleli ze stipance, ale teraz v takom pocte uz fakt neviem. Teda este je moznost ze to nesuvisi a su to dva odlisne vyskyty, ale vyzera to rovnako podla mna

ankare
Včera o 20:55
@anonym_autor

@ankare spime 2 noci inde, ale mal to uz aj doma ale len uplne minimum a pred cca tyzdnom na nohach, vtedy sme mysleli ze stipance, ale teraz v takom pocte uz fakt neviem. Teda este je moznost ze to nesuvisi a su to dva odlisne vyskyty, ale vyzera to rovnako podla mna

@anonym_autor Keby si poslala fotku pediatricke?

autor
Včera o 21:02
@ankare

@anonym_autor Keby si poslala fotku pediatricke?

@ankare neposlala lebo nasej sa neda poslat foto, nekomunikuje tak, preto sa pytam tu

anonym_56e749
Včera o 22:45

@anonym_autor keby to mal kiahne, tak by mal aj teplotu. Neprišiel do styku s nejakou agresívnou burinou. Neboli ste niekde na lúke alebo v záhrade? Sú také invazívne rastliny a ľudia majú na ne alergie. Aj z niektorých potravín môže mať alergiu. Nejedol alebo nepil niečo nové, čo ešte nikdy nemal. Mne sa syn tak vyhádzal z novej značky prášku na pranie , ktorý som predtým ešte nikdy nepoužila. Lekár hneď trafil a spýtal sa, či som neprala v novej značke prášku na pranie. A presne tak bolo. Viac som ten prášok na pranie už nekúpila.