icon

Sú to kiahne alebo iná infekcia?

Včera o 19:52

Ahojte mamky, nezavazne sa idem opytat aj vas. Riesila som to aj v piatok s doktorkou,mam sa ozvat po vikende ako je na tom…syn sa mi takto v priebehu dna vyhadzal na bruchu, nesvrbi ho to ale dnes mu pribudli zase dalsie 3vyrazky. Pokozka pod tym je dost drsna, aj na chrbte ma sem tam nejake suche mapy a na predklatiach sa mu vyhodil take akokeby exzem pritom nemal s tym nikdy problem. Myslela som najprv,ze ci to neje alergia z jedla ale dost to skaredo vyzera alebo z chlorovanej vody kedze sme sa boli v madarsku cely den kupat ale to bolo 2dni pred vyhadzanim. Dr mi predpisala zatial iba atb-mast,hypermangan ale zazraky sa nedeju,je to iba o cosi suchsie a vravim, pribudlo zopar novych okolo. Doktorka ani naznakom nespomenula kiahne,skor ze to mozem byt nejaka infekcia ale predsa uvazujem uz aj nad touto moznostou sj ked mi pride divne, ze sa to tak rychlo a vo velkom objavilo, nenastupuju kiahne postupne? Aspon starsi syn mal zo zaciatku 1,2 vyrazky a az na 3.den sa postupne vyhadzal po celom tele a nie v priebehu par hodin. Kazdopadne v pondelok to budem riesit ale hlava nad tym stale rozmysla tak hladam skusenosti tu.

anonym_ba531a
Včera o 19:58

Toto nevyzerá ako kiahne

anonym_96f585
Včera o 20:05

@anonym_autor ked sa zacnu tvorit vodove pluzgiere, tak ano, mne to ako kiahne pride, len teda to je zaciatocne podla mna...zo zaciatku nemusia svrbiet

anonym_49d327
Dnes o 08:07

Ani mne to nepride ako kiahne, mali sme ich koncom maja tak ich mam celkom v pamati a opisany priebeh ani vizual k tomu velmi nesedi ale nie som dr.

anonym_8a22fa
Dnes o 08:13

@anonym_autor nemyslím si, že sú to kiahne. A aj z toho, čo popisuješ, asi ide o nieco iné...

anonym_78b31f
Dnes o 09:07

@anonym_autor ak ti dala atb mast co sa na kiahne nedava moz emat podozrenie na sladku chrastu. Nebrala mu ster?