Aké sú vaše skúsenosti s Rectodelt čapíkmi?
Ahoj, máte niektorá skúsenosti s týmito čapíkmi? Ďakujem
@baby21 to je take drahé aj na predpis?a veď sa písalo,ze rectodelt sa už nevyraba,či?
@baby21
@miriamkazabka prednison cipky mate na predpis a neplati sa nic
My sme kupili v AT bez predpisu za cca 30e 6 ks. Tu som ponukla len ak niekto by chcel Rectodelt mat mozno v zalohe keby nieco. Kludne si dajte predpisat Prednison, len co ja viem su to zarabane cipky s trvanlivostou mesiac, ci tak nejak, mozno sa mylim. Nebolo to myslene nejak zle ani zarobkovo, kedze predavam za co sme kupili😉. Skor som chcela pomoct...pekny den
Baby, už ich je dostať aj u nás. Nie sú hradené poisťovňou, recept mi vypísala dr ručne , stali niečo cez 20€ .. a prívalový leták je v maďarčine.. sú tam len tieto štyri kusy.. (foto pridám neskôr , nechce ma to pustiť teraz)
Ahojte, dostala som recept na rectodelt, lebo sa používa aj pri laringitide a chcela som mať na cesty tento cipok, ktorý nie je treba skladovať v chlade. Vraj sa dá stále dostať v Rakúsku. Viete prosím o tom? Nie je problém ho vybrať?
je to cisty kortikoid teda presne prednison a dava sa pri akutnom laryngitidickom zachvate.... my podavame uz ked to prechadza do spazmu /teda pocut a vidiet ze tak sipavo dycha ze sa nevie nadychnyt a opucha mu hrdielko.... vtedy dame cely cipok a ideme na pohotovost kde inhaluje prip. podla potreby infuzia
tieto cipky sa v nemaju podavat ako prevencia pred zachvatom... je mozne ich podat pred zachvatom ale ja to nerobim az v momente ked je jasne ze calcium, chlad a ostatne prostriedky na laryngosku nezabrali....
este ma napadlo raz ho mala dcera po alergickej reakcii na ATB podali jej ho na pohotovosti a potom sme sli do nemocky...
inak ma vela silnych vedlajsich ucinkov a je to hormon... takze fakt podanie treba zvazit .... hoci v pripade dusenia dietata nie je co zvazovat... vtedy je rad clovek ze nieco co ako tak zaberie ma...

Ahoj mamicky,malemu predpisala pediatricka prednisonum capiky,vcera sa mi to nepodarilo vybrat ale sestra ma ale jej mali to dostal v novembri este by bolo dobre. Dakujem