Aké sú vaše skúsenosti s Rectodelt čapíkmi?
Ahoj, máte niektorá skúsenosti s týmito čapíkmi? Ďakujem
@sendy13 neboj sa, zvládneš to aj doma... ja už nechodím ani k doktorke. Dám čipok a teda môj má fakt fajné záchvaty ☹, kalciový sirup a fenistil kvapky. Čipok dávam len pri záchvate, lebo tabletku mi vyvráti... potom pokračujem fenistilom a kalciovým sirupom a keď sa kašeľ zmení na vlhký, tak začnem dávam Mucosolvan. Pri návšteve lekára (aj o pol roka) jej len oznámim, že malý mal záchvat a koniec. Aj tak by mi iné na to nedala 😉
moj tiez ma kvalitne stavy a podobne.zaklad kalciovy sirup, 3krat denne fenistil a ja davam stoptusin ten je na kombinovany kasel.len mu robim aj cibulovy sirup kedze moj potom sa vzdy este zahlieni.plus od teploty lebo my vzdy vysoke teploty.
Ahojte mamicky..prosim Vas o radu..nas syncek 5 rocny dnes dostal atb na anginu a ma vysoke teploty mozem podat pri atb aj rectodelt alebo nie? Podavam proti teplote cipky, ktore striedam Nurofen a panadol..dakujem
@jedosko600 a preco rectodelt.
Syn ma Pfappa syndrom..tak pri vysokych opakovanych horuckach musime podat rectodelt..pytala som sa pefiatricky a nejako sme to zahovorili..
@jedosko600 tak to by som sa tu neradila to su važne veci a diagnozy nedajboze sa nieco stane a co poviete ze vam to poradili na MK?
vcera som volala na pohotovost..a doktorka mi povedala, ze ak mame doporucenie od imunoliga, rak treba podat 1x cipok..tak sme podali a teploty zmizmi a uz je maly v piriadku. Urobili to tak aj ore 2 mesiacmi v nemocnici... malemu nezaberali atb a tak mu podali cipok rect. a aj nurofen a boli sme bez teplot...
@jedosko600 CHVALABOHU 🙂
Dakujeme , pekny vecer..aj ja som strasne rada..uz je maly v pohode bez teplot..douziva iba atb.. a orazdniny mozu zacat...😊🖒
@majkam6 ajoj prosim ta ako dietaku kombinujes tie lieky? sirupy s kvapkami pride mi to hrozne vela. nasa kasle, ale vyrazne to je ked vecer zaspi... prvy krat mame taky kasel dr. nam predpisal cipky sj calciovy som mala kupit aj stoptusin ale neviem kolko a coho. vies mi poradit?
@slnieckoma môj má 4,5 roka.davam 3 krát denne fenistil kvoli opuchu, raz denne lyžičku kalcia a stoptusin 3krat denne podľa dávkovania.medzi liekmi dávam min 2 hodiny odstup. Čapíky mu dávam iba keď ma fakt problém s dýchaním alebo kašeľ je velmi dusivy že nevládze s dýchaním.pomaha studený a vlhky vzduch.
Nemá náhodou niekto na predaj prednizon cipky 100mg?
@janula2511 ja mam 3ks pouzitelne do 4/2018
Ahojte uz su znova dostupne cipky rectodelt? Lebo na nasim tehu sa nedali asi 2 roky zohnat a mame miesany hydrocortizon co vobec nezabera ako rectodelt.
@slnieckoma
Ahoj cipky 100mg? A za koľko mi ich posuniete?
@janula2511 za postovne su vase 👍
@slnieckoma koľko je poštovné?
@slnieckoma vy už nebudete potrebovať?
@janula2511 dufam ze nie. boli 4 jednu sme pouzili..0,95€ obycajne. skusim to nejak zabalit. poprosim vas adresku do IP
@fiviasebi pekny vecer...nam rectodelt.cipky predpisuje detská lekárka na recept. zarábajú sa v určitých lekárňach.. len musis mat doporucenie od ineho lekara. my mate od imunoligicky. a zaberaju synovi ihned pri ťažkom dýchaní a tiež aj pri vysokých teplotách nad 39.5.
@jedosko600 dakujem, lebo u nas v NR sa daju len hydrocortyzonove zohnat popytam sa na tie rectodeltove.
@fiviasebi pekny vecer, ked bývate blízko NR tak to ďaleko nemate do Serede je to stara lekáreň pri Detskom domove..alebo v ga v Nemocnici na ul.Hodska..pekny vecer
@jedosko600 to hej, dakujem.
Ahojte,aj nam by sa doma šiklo do náhrady rectodelt,pre pripad vyžadujuci si to.nenasla by sa tu zienka ochotná kúpiť mi to v lekarni,v ktorej to predavaju a poslat mi to na adresu?budem vďačná,dám aj na vyše za ochotu
@miriamkazabka pre pripad vyzadujuci vam ich predpise lekar
@poleva keď sa mi bude dusiť v noci tak to mi ich ten lekár v noci asi ťažko predpise a nebude kedy chodiť ani po lekárňach...
@miriamkazabka recept vam vie dat vas lekar to vam chcem povedat
@poleva no to by ste museli poznať našu doktorku😕
@miriamkazabka povedzte jej ze idete na dovolenku a ze potrebujete pre istotu

@sendy13 cipok zaberie nebojte sa