Ako často má mať 19 mesačné dieťa stolicu?
Moj 19 mesacny syn pije nutrilon chcem sa spitat kolko krat ,alebo ako casto ma mat take dieta stolicu on mi kaka aj tri krat denne.dakujem
Neuraz sa prosim, ale ja toto fakt nepochopim, ked sa tu stale ktosi pyta a riesi, ci je normalne, ze dieta chodi 3x denne kakat. Ano, je to normalne, chodi, kedy potrebuje. Pokial ho neprehana, nema to zelene, tak nevidim dovod to riesit. Budu aj obdobia, ked bude chodit raz za 2 dni.
Opytam sa: Ako casto ma mat dospely clovek stolicu? Je to ine u zien a ine u muzov?
Neviem, ci exsituje na toto odpoved, ale rada sa necham poucit 😉
Aj môj. Ja som si všimla, že syn má častejšie stolicu než mala jeho sestra keď bola malá. Môj manžel mi na to povedal, veď je chlap. My čo sadneme na záchod, tak to ide. Iba ženská má s tým problém. Takže julka 1979, tvoj syn nemá problém, je to ok. Buď rada! Iné mamky sa trápia aj niekoľko týždňov, že im dieťatko nekaká alebo nevedia ako im majú pomôcť.
Moze to byt normalne ale aj nemusi- zavisi aj od farby, konzistencie stolice. Syn ma stolicu 4 krat za den a na jednej odbornej ambulancii nam odporucili ist na gastroenterologiu , lebo 4 krat je vela. Moze sa jednat o alergiu na lepok, laktozu.....
.u malych deti je dokonca idealne, ked maju stolicu po kazdom jedle; 4x za den je ok, aj 1 x za den je ok, ak nema bolesti a vyprazdni sa dostatocne. Aj 6x za den je ok.............tvoju otazku respektujem, je jedno ci sa mne vidi primitivna alebo nie- respektujem to, ze sa pytas v obave o zdravie dietata, a vtedy je pripustna aj ta nejhlupejsia otazka. 😉
no, ja by som to nebrala na lahku vahu....nasa kakala kazdy den, aj 2x, a take kasovite....ked som tu zalozila temu, tak ma vysmiali...a nakoniec je z toho intolerancia BKM...takze asi tak...kto sa nestara, nesonduje, nestuduje, pre toho je to banalita, ale ked to dieta sledujes a nezda sa ti to, tak si vyziadaj u lekarky nejake testy,,,,,moja lekarka na to prisla sama, sice nie z info o stolici, ale z toho, ze ked mala mala nadchu, tak odmietla mlieko, a lekarku napadlo, ze mozno ma intoleranciu,..a aj mala......

Pri 19 mesacnom dietati podla mna uz ide aj o inu stravu ako UM... mne sa mala pokaka 1-2-3x denne podla toho co zje.. mlieko uz na to nema podla mna taky velky vplyv... predsa zje ovela viac inej stravy. Ak je "kozistencia" nejaka zvlastna, alebo farba, alebo ma bolesti treba ist k lekarovi.. ak nie tak by som to neriesila, ak ho zapeka pridat vlakninu, ak naopak.. odobrat vlakninu. Pripadne pridat probiotika.