Ako často majú vaše deti štikútku?
Ahojte,možno blba otázka ale ako často čkaju,štikutkaju vaše deti? Nie je 2-3 krát týždenne veľa?Má 5 rokov ďakujem
@lily14 Nie nikdy som to neriešila, keď bola malá dala som jej napiť a prestala, teraz buď napiť alebo na lyžičku kryštálový cukor pokvapkaný citrónom ....aj do školy nosí cukor taký čo je v kaviarni ku káve / pre istotu/...teraz sa tomu už len smejeme ..ona fakt čká ako keby mala tri promile
@lily14 ahoj nemám dieťatko ešte ale moja skúsenosť je taká že ja od malého dieťaťa už cca od troch štyroch rokov mám takú stikutku že keď ma to chytí tak aj pol dňa vkuse potom to prestane a takto aj dva týždne potom mám 3-4 mesiace kľud a zas dva týždne vkuse 😀 je to na nervy ale moja mama to nikdy neriešila ani ja 😀a jeden chlapec u nás v bytovke maly stikuta tiež takto aj týždeň vkuse dokonca ani spat nemôže lebo stikuta a tiež to neriešia proste normálna vec
Ďakujem za odpoveď dievčatá aj mne sa to zdá normálne...len na nete píšu aj že môže ísť o hrozné veci....ani to sem nepisem
@lily14 na nete ale píšu, že keď to neprechádza niekoľko dní ...tak je to nebezpečné resp. príznaky choroby . Ak prejde do pol hodky nič sa nedeje. Buď pokojná, jedine ak tomu chceš málinko zabrániť...ak sa začne veľmi smiať a si pri ňom, trošku ho upokoj aby pravidelne dýchal, to u nás pomáhalo

@lily14 ahoj moja mala stikuta vždy keď sa silnejšie alebo dlhšie smeje... a to má necelé dva roky