Ako často používať Tantum Verde pri ovčích kiahňach?
Viem, ze je tu milion tych tem, vsetky som prerustrovala ale spytam sa teraz mozem striekat Tantum verde kiahne aj viac ako 3x denne? Syn (8r) velmi place az krici od svrbenia. Ma ich treti den. Dnes sme prvykrat kupali v hypermangane, lenze uplne len chvilku, takze neviem ci to vobec zabera. Bol tam asi minutu.
Ma ich strasne moc. Skusala som aj betadine ale zda sa mi lepsi ten sprej tantum.
Podla potreby, kludne viackrat. Hypermangan toez mozes viackrat denne 2-3x kratky kupel - nesmie ist do oci a ust.
@anavixy ked on by chcel ten sprej aj 5x denne. Stale sa stazuje na svrbenie
V hypermangane len oplachni a nechaj to na nom zaschnut alebo ofenuj. Na zmiernenie svrblaveho pocitu su super fenistil kvapky. Dala som malemu do trochy vody, aby to vypil. Tantum verde ja som.nestriekala, ja som napatlala Tanno Hermal a krasne okamzita ulava, tie deti, co vedia rozpravat, mi to aj povedali. Na Tanno hrrmal pisu ze 2x denne, v pripade potreby aj viac. Davala som 4-5x denne. Nie dlhsie ako 2 tyzdne. Ale dovtedy budete fit
Kolky ste den kiahni? My sme mali 3-4 dni peklicko, potom prisiel zlom a uz sa im to len dohojuje
Ale ved mozes kludne aj 5x denne. Antihistaminika proti svrbeniu su samozrejmost, to ani nepredpokladam, ze nedavas, ci? Tanno hermal je tiez dobra volba, zanechava trochu biely film. Mozes to vsetko kombinovat a striedat.
My sme 3x denne kúpali v hypermangane vždy po 5 minút, ležal raz na chrbte raz na bruchu, tváričku som mu namacamym vatovym tamponom otierala. 3 x denne betadinom vyrážky natierali, keď bolo neznesiteľné ešte pomedzi to tvár repikom. Tantum verde sme dávali do úst a len párkrát po tele. A 2x denne mal aerius proti svrbenia, 3. A 4. Deň boli kritickejší. Potom už dobre
Prosim vas a ako ste zabranili nocnemu skrabaniu? Este som hore a tak vidim, ze sa casto skrabe. Davam mu prec ruky kym to vidim. Len sa bojim co bude ked zaspim
Kolky ste den kiahni? My sme mali 3-4 dni peklicko, potom prisiel zlom a uz sa im to len dohojuje
@basska_b mame ich od stredy cize dnes je 3ti
Ale ved mozes kludne aj 5x denne. Antihistaminika proti svrbeniu su samozrejmost, to ani nepredpokladam, ze nedavas, ci? Tanno hermal je tiez dobra volba, zanechava trochu biely film. Mozes to vsetko kombinovat a striedat.
@anavixy ano davam dithiaden ale aj tak ho to svrbi. Ma ich strasne moc
Treti den je take najvacsie peklo. U nas sa to zlomilo po 4. dni. A ma ich aj take ze priemerom velke? Lebo moji mali ich sice milion, ale malicke. Takych tych velkych hnisavych mali mozno 10-max 20. A fakt to Tanno Hermal velmi odporucam. Lahko sa nanáša, je to také ako mliecko alebo opalovák. A prinasa okamzitu ulavu. Vyhodu oproti tantum verde vidim v tom, ze vytvoria taky biely film a tym padom posobia dlhsie ako kvapocky zo spreju
Nechty ostrihaj nakratko, to je asi jasne... ja som mojho nechala aj sa poskrabkat trochu vo vlasoch alebo tak. Skrabanie je problem, ked si odskrabne taku velku, uz zaschnutu chrastu - vtedy tam ostane taka jamka na koži a to sposobi jazvu
Tak uz je to lepsie, pomaly schnu, a uz ho to moc nesvrbi. Dakujem za rady

Podla potreby, kludne viackrat. Hypermangan toez mozes viackrat denne 2-3x kratky kupel - nesmie ist do oci a ust.