icon

Ako dávate deťom Nurofen čípky?

sivana09
31. júl 2021

Ako ich detom davate? Ja ho aj nahrejem, maly krici, place a vzdy mi ho vytlaci von :(

dzulli1980
31. júl 2021

Natriem dcére ritnú dierku krémom, čípok zatlačím dovnútra, držím obe polky ritky pri sebe cca minútu.
@sivana09

s_a
31. júl 2021

Aj ja troška podrzim odkedy mi ho z rachotom vyprdol 🤭

didi2102
31. júl 2021

@sivana09 natrieť keď nejakým krémom riťku ,chytím nasilu nohy a pri dierkw pár sekúnd pridrzim 🙄

nicoli02
31. júl 2021

treba podržať dieťaťu polky potom ho nevytlačí, no deti to nemajú rady, ja som dávala radšej sirup

simsalabim
31. júl 2021

@sivana09 nikdy som nedavala cipok, mne samej by bol neprijemny… vzdy sirup.

s_a
31. júl 2021

@simsalabim tak napríklad môj syn skôr bojuje so sirupom, ten mu veľmi nechutí, ako s čipkom 🤷🏼‍♀️ Tiež som sa bála keď som si čipky dávala a bolo to v pohode

euka210
31. júl 2021

@sivana09 kto ho ma rad!...strcit a drzat polovicky spolu ako pisu chvilu

martinajurkechova
31. júl 2021

@simsalabim tiež som po prvých podaniach radšej presedlala na sirup a všetko v pohode. O starosť menej 😁

potvorka88
1. aug 2021

Ja strcim do ritky a mierne pritlačím špičkou teplomera a chytím polky

beata_k
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
1. aug 2021

@beata_k v tom pripade su cipky urcite dobra volba.

zabina27
1. aug 2021

@simsalabim tak sú situácie, keď sa sirup nedá, keď je vracanie, bolesť brucha, tak radšej cipok, aj keď aj u nás je to boj...

fiafia
1. aug 2021

@sivana09 moja sirup vždy vyvrátila tak dávam len čipky. Podrzim chvíľu a nevytlaci. U nás aj lepšie zaberá čipok ako sirup, rýchlejšie a sa mi zdalo,že aj dlhší ucinok

brita7777
1. aug 2021

Najskor potrem otvor vazelinou, supnem to tam a drzim to ukazovakom dokym sa to nerozpusti tak 5 minut. Je ti neprijemne, ale kedze bol syn po operacii, nemali sme na vyber. Samozrejme pouzijem gumove rukavice.