icon

Ako dávkovať Imunor?

tanina724
1. jan 2017

Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť, ako sa dávkuje Imunor? Dr.ho predpísala našej 5 ročnej dcére. V letáku sa píše, že sa dávkuje v týždňových intervaloch a potom sa to opakuje. Mám 4 ampulky. Mám jej dať každý týždeň ampulku a potom znova kedy? Keď mala dcéra 3 roky, užívali sme ribomunyl. Tam bolo tiež komplikované dávkovanie, ale vtedy mi dala presný rozpis. Nerada by som jej to nejak zle dala a k dr. býva nemožné sa dovolať. Ďakujem za rady.

pribinak
•
1. jan 2017

My sme tiez užívali immunor. Kazdu sobotu 30min pred jedlom som dala nalačno 1ampulku zmiešanú s vodou
A o tyzden ďalšiu
Immunor ma uplne jednoduche dávkovanie

tanina724
autor
•
1. jan 2017

´Dakujem. Tak zajtra ráno začneme a potom by som si mala dať predpísať ďalšie balenie. To by mi mohla dať aj obvodná.

pribinak
•
1. jan 2017

@tanina724 my sme to brali v zime 10 týždňovú kúru, dva roky po sebe.

pribinak
•
1. jan 2017

@tanina724 a este nieco, treba to skladovať v chladničke

loginexistuje
•
1. jan 2017

@tanina724 ak mas spravu od imunoalergolga s odporucanim na imunor nir starsiu ako sest mesiacov tak ti ho predpise aj pediater inak nie

My sme ho brali niekolko rokov dve balenia potom mesiac prestavka a znovu

tanina724
autor
•
1. jan 2017

Je stará necelé 2 mesiace. Tak predpíše. Inak, tá cena je úžasná. Ribomunyl tuším nebol taký drahý. Ale snáď nám to zeberie. Na ďalší mesiac to bude rovnaké dávkovanie? Vždy po týždni jednu?

pribinak
•
1. jan 2017

@tanina724 ano rovnaké. Ribomunyl bol účinný asi ako práškový cukor. U nas Immunor skvele zabral

tanina724
autor
•
1. jan 2017

Ešte raz ďakujem. Ja som si myslela, že sa to bude tiež tak zložito dávkovať. A je pravda, že ten Ribomunyl nám vtedy nepomohol.

hivanik
•
1. jan 2017

@tanina724 Pouzivat vlaznu, nie teplu vodu.

meluela
•
1. jan 2017

@tanina724 zalezi od lekara ... my sme najprv bravali v prvy den choroby a potom podla rozpisu co je v pribalovom, teraz kuru prve balenie 2x tyzdenne, druhe 1x tyzdenne

lailaveve
•
18. apr 2018

Ak by niekto chcel mozem posunut 2 balenia immunoru(kupovane boli teraz vo februari)...nepouzili sme ich vobec

pampusiaci
•
5. dec 2023

@pribinak viem,že je to už staršia diskusia,ale chcela by som sa opýtať, či ste brali Imunor tých 10 týždňov každý týždeň jednu ampulku? Nám dala doktorka pre dcéru 4 týždne po týždni a potom po dvoch týždňoch a pre syna len na 4 týždne a viac nič...kym brali Imunor po týždni bolo super,akonáhle syn dobrák,o dva týždne bol chorý... tak skúmame,ako dlho sa to vlastne môže brať...Ďakujem...

pampusiaci
•
5. dec 2023

@pampusiaci nie dobrák ale dobrák😃

pribinak
•
5. dec 2023

@pampusiaci čau, tak pri deťoch s častými chorobami môže byt to dávkovanie iné, ja som dospela.
Ak máte odsledovane aká schéma synovi vyhovuje, tak zavolajte doktorke, ale nemyslím si, že bude ochotná predpísať vyššiu dávku. 4 krabicky je viac než dosť

pampusiaci
•
5. dec 2023

@pribinak aha, ďakujem, myslela som,že to brali deti tu desať týždňovú kúru...a teda,neviem,či som to správne napísala,ale on vybral len jednu krabičku (v nej sú 4 ampulky,každú bral raz za týždeň) a dosť...

pribinak
•
5. dec 2023

@pampusiaci jaj, len 1 krabičku? Ja ich dostávam 4, čiže 16 ampuliek

pampusiaci
•
5. dec 2023

@pribinak áno,len jednu krabičku...čiže to bral štyri týždne, vždy raz za týždeň jednu, spolu štyri ampulky...skúsim ešte získať ďalšie, vďaka za info🙂