Ako dlho je dieťa po operácii slepého čreva doma?
Ahojte. Maly 5r ide na operáciu slepého čreva. Mate skúsenosť ako dlho bude doma zo škôlky? Ako dlho bude mať diétu? Je predskolak tak aby som vedela koľko nahlásiť Pn.
Ďakujem
Tiež som bola na operácii so slepákom, maródovala som mesiac. Diéta 2-3 týždne, nepamätám si presne, ale mne v podstate ani nechutilo dlho po operácii jesť normálne. Ono je to asi individuálne, u detí to zase môže byť celkom inak.
operovali nam syna minulu zimu akurat pred sviatkami, v sobotu operacia, v utorok siel domov, bol doma 3 tyzdne co boli prazdniny, potom mam pocit, ze uz siel do skoly, len si musel davat pozor na pohyby, ziadna telesna, treningy, setrenie... stravu sme dohliadali iba kym citil brucho
@danielazib no môže to byť rôzne, môjho syna operovali na Štedrý deň a do školy išiel až koncom januára, lebo stále mal problém s pooperacnou ranou, museli sme chodiť na prevazy. Telesnú mal zakázanú ďalšie 2 mesiace.
@janickacrazy ano, moj mal laparoskopicky 3 dierky a hojilo sa to vyborne, ale tiez 2 mesiace necvicil
@demografka môj to mal komplikované, museli ho operovať 2-krat

Ahoj, mňa operovali ako 13r, oni to je dokopy spolu aj s kontrolami cca mesiac. operovali 18.9. a hoci som bola 1.10. už doma tak ešte mi museli vybrať stehy atď