Ako dlho malo vaše niekoľkomesačné dieťatko hnačku?
Náš 7-mesačný synček už ťahá 9. deň, sme zúfalí ☹ Dehydrovaný nie je, vzorku mal negatívnu, aj keď pediatrička si myslí, že je to vírusové. Spravila druhý výter, výsledky budú až na budúci týždeň. Je na ryžovom odvare (ale intenzívne len 5. deň, predtým sme nevedeli, že ho treba dávať tak veľa a asi sme stratili nejaký čas) a kojený, dávame probiotiká Enterina (1. deň), predtým týždeň Biogaia. Ponúkame aj zemiačik ale nechce, už vymýšľa aj s prsom... Už to prosím čoskoro prestane??? Ako dlho ste to mávali vy? Ďakujeme!
freefamme no v podstate postupuješ spravne..moj rene mal virusovu no on už ma skoro 5 rokov ale tiež to pretrvavalo dlhšie ja som kupila podobne ako smekta-gastrophyt-len je to až od 1 roka...nam to zabralo super davala som podla navodu...tiež bol vyter o.k len proste nejaky virus...moc som ti neporadila...ale aj kulišek-taky napoj ale sa dava pri dehydratacii...kukni na net držim palce aby to čim skor ustupilo...
v troch mesiacoch mal hnacku (virusoveho povodu) asi 14 dni. Okrem probiotik som mu na to nedavala nic, Dr predpisal nejaky prasok, ktory sa rozpusta v prevarenej vode, ale maly to nevypil ani za nic. V podstate jeho ta hnacka nejako netrapila, az na bolavy zadocek....

Urcite zubky, ak nechce prikrm a vyter je negativny. My si to prave uzivame v plnom prude, idu mu 4 zubky naraz, hotova katastrofa. Ma sople, hnacku, prikrm uz siesty den NIC, takze sa len kojime, jeden zo 4 uz je vonku, dva na spadnutie...
Az vyjdu zubky, tak to prejde. Drzim palec, hlavne sa kojte, pokial nie je dehydrovany, netreba sa toho obavat, prave na toto maju deticky tie svoje tukove zasoby.